Slide background

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Onderhoudswerk-
zaamheden

Deze nieuwe website is recent in gebruik genomen en wordt op dit moment nog bijgewerkt. Mocht u foutmeldingen tegenkomen, aarzel niet en laat het ons weten via het e-mailadres: info@lokaaltotaal.nl.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor hypnotherapie JEC therapie in Breda hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/O6Y9VF1jARM?li…

Voor kapper Home Hair Coiffure in Leiderdorp hebben we deze video gemaakt: youtu.be/LvIkNYb9HHc?li…

Voor schoonheidssalon Revivre in Dongen hebben wij deze video gemaakt : youtu.be/6uOPB6Cf27k?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Max Verstappen trekt gashendel open op Euromast augustus 29, 2014
  Bewoners van het centrum van Rotterdam zullen zich wellicht zijn rotgeschrokken vrijdag. Max Verstappen, Formule 1-coureur in de dop, reed met zijn bolide over de Euromast. Hij haalde daarbij zelfs... Lees verder..
 • Vlucht MH17 vloog kilometer lager dan gepland augustus 29, 2014
  Vlucht MH17 vloog op het moment dat het werd neergehaald boven Oekraïne een kilometer lager dan vooraf was gepland. Dat schrijft minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) vrijdag in... Lees verder..
 • Duik wordt Nederlander fataal aan Costa Brava augustus 29, 2014
  Een 65-jarige Nederlander is donderdag overleden tijdens een duiktocht aan de Costa Brava. Dat meldt de Spaanse krant La Verdad vrijdag. Een man die de Nederlander wilde redden, belandde in het... Lees verder..
 • Jochies opgepakt voor vernielen graven augustus 29, 2014
  In Almere zijn jongens van acht en negen jaar opgepakt wegens het vernielen van graven. Dat heeft de politie vrijdag bekendgemaakt. De jochies hebben bekend. Lees verder..