PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Epke Zonderland in nieuwe clip Kensington november 28, 2014
  De Nederlandse turners Epke Zonderland, Casimir Schmidt en Bart Deurloo spelen een prominente rol in de nieuwe videoclip van Kensington. De band lanceerde de clip voor de single War vrijdagochtend bij... Lees verder..
 • Theo Maassen gaat optreden in Duitsland november 28, 2014
  Theo Maassen gaat naar het buitenland. De cabaretier gaat in 2015 stand-upoptredens verzorgen in Duitsland, vertelt hij vrijdag in een interview in de Volkskrant. "Ik heb als kind een jaar in... Lees verder..
 • Omzet bouw verder gedaald november 28, 2014
  De Nederlandse bouwsector heeft de omzet in het derde kwartaal met ruim 1,5 procent zien dalen in vergelijking met hetzelfde kwartaal vorig jaar. Dat is het tweede kwartaal op rij dat de bouw een pas... Lees verder..
 • Oude boerderij in Didam in de as gelegd november 28, 2014
  Door een grote uitslaande brand is vrijdagmorgen een oude boerderij met rieten dak in Didam volledig verwoest. Niemand raakte gewond aan de Loilderhofweg. Lees verder..