PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Eeuwenoude Berlijnse Brandenburger Tor blijkt Nederlands oktober 23, 2014
  Een van de grootste trekpleisters van Berlijn, de Brandenburger Tor, verwijst naar de vriendschap tussen Nederland en Pruisen. De Prins van Oranje betaalde de bouw. Dat ontdekte kunsthistorica Zitha... Lees verder..
 • Jongen valt in slaap en zit drie uur vast in trein oktober 23, 2014
  Een jongen zat gisteren uren vast in een trein. Hij reisde van Haarlem naar Enkhuizen toen hij in slaap viel. Toen hij uren later wakker werd, stond de trein al geparkeerd en was alles om hem heen... Lees verder..
 • Oud-turnster Verona van de Leur: aangerand door coach oktober 23, 2014
  Voormalig topturnster Verona van de Leur stelt dat ze tijdens haar periode bij turnvereniging Pro Patria meerdere keren is aangerand door een assistent-trainer. Die beschuldigingen staan in haar... Lees verder..
 • Verkeerschaos na ongeluk A12 oktober 23, 2014
  Door een nachtelijk ongeluk op de A12 staat het verkeer vanuit Utrecht richting het westen donderdagochtend muurvast. Mensen die het omrijadvies in de wind slaan en toch de A12 nemen, lopen twee uur... Lees verder..