erasmusbrug

Responsive
gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Overname

FMR Producties uit Breezand heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.
De sites www.fmrproducties.nl en www.lokaaltotaal.nl zullen voorlopig naast elkaar blijven bestaan.
Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met FMR Producties via telefoonnummer 0223 66 1425 of stuur een e-mail naar info@fmrproducties.nl.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor FMR Producties / LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Gemeentegids in aangepaste leesvorm

De gemeentegids is toegankelijk voor mensen met een leesbeperking, zoals mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn, of voor mensen die fysiek geen boek kunnen vasthouden. Wij doen dit in samenwerking met de CBB uit Ermelo, De CBB zet de gemeentegids om in gesproken vorm op daisy cd-rom, in braille, in grootletter en digitaal.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@lokaaltotaal.nl of bel naar 0223 66 1425.

Logo CBB - kleur

RECENTE TWEETS

#Vacature #administratief medewerker bij FMR Producties in Breezand (NH). twitter.com/FMR_Producties…

#Vacature vrij: #vertegenwoordiger (ervaring vereist). Meer info: lokaaltotaal.nl…/vacatu…/vertegenwoordiger-fulltime/

Ook @gemeentewoerden heeft een mooie eBook-versie van de gemeentegids: lokaaltotaal.nl/gidsen/woerden/

Snel en gemakkelijk de #gemeentelijke informatie van @gemeente_Bladel vinden? Ga naar het #eBook! lokaaltotaal.nl/gidsen/bladel/

RSS Nieuwsberichten

 • Haarlem – Gestolen bromfietsen oktober 13, 2015
  Omstreeks 21.00 uur kreeg de politie melding dat op de Waarderveldweg een groep mannen stond Het bericht Haarlem – Gestolen bromfietsen verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Boxmeer – Man aangehouden voor gewapende overval oktober 13, 2015
  De man zou wat eerder een overval hebben gepleegd op een winkel in de Spoorstraat. Het bericht Boxmeer – Man aangehouden voor gewapende overval verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Buk-fabrikant naar Europees Hof om sancties oktober 13, 2015
  MOSKOU (ANP) - De Russische wapenfabrikant Almaz-Antej, maker van het Buk-luchtafweergeschut, is naar het Europees Hof van Justitie gestapt vanwege Europese sancties. Het bedrijf wil af van de straf. Dat maakte Almaz-Antej dinsdag bekend tijdens een persconferentie in Moskou. Het bericht Buk-fabrikant naar Europees Hof om sancties verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Tilburg / Den-Haag – Zeventien verdachten aangehouden vanwege rellen Willem II-ADO Den Haag oktober 13, 2015
  In Den-Haag, Zoetermeer, Rijswijk en Westland werden elf verdachten aangehouden. In Tilburg, Goirle en Oisterwijk Het bericht Tilburg / Den-Haag – Zeventien verdachten aangehouden vanwege rellen Willem II-ADO Den Haag verscheen eerst op Nieuws.nl.