PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Zoeken

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • 'Bevingen Groningen lijken op watersnoodramp' november 24, 2014
  De aardbevingen in de provincie Groningen zijn vergelijkbaar met de watersnoodramp van 1953. Voor de Groninger burgemeester Ruud Vreeman is de maat vol. Hij noemt de aardbevingen in het noorden van... Lees verder..
 • PvdA wil betere positie wegwerkers november 24, 2014
  De PvdA wil 'onderbetaling en uitbuiting' van werkers aan de weg te lijf. Beide euvels komen volgens de partij voort uit schijnconstructies van onderaannemers van Rijkswaterstaat. De Tweede Kamer... Lees verder..
 • 'Dader en slachtoffer om de tafel' november 24, 2014
  Bij verschillende strafbare feiten bereik je met het straffen van de dader onvoldoende resultaat, vindt de PvdA. Dader en slachtoffer zouden met elkaar in gesprek moeten gaan om de narigheid ook echt... Lees verder..
 • Waylon woont samen in Vinkeveen november 24, 2014
  Zanger Waylon en zijn vriendin Joëlle Witschge wonen sinds kort samen. Volgens De Telegraaf hebben de twee hun intrek genomen in een vrijstaand huis aan het water in Vinkeveen. Lees verder..