Slide background

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Onderhoudswerk-
zaamheden

Deze nieuwe website is recent in gebruik genomen en wordt op dit moment nog bijgewerkt. Mocht u foutmeldingen tegenkomen, aarzel niet en laat het ons weten via het e-mailadres: info@lokaaltotaal.nl.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor schoonheidssalon Revivre in Dongen hebben wij deze video gemaakt : youtu.be/6uOPB6Cf27k?li…

Wilt u meer informatie over de #video die wij aanbieden? Kijk op ow.ly/AlJ8x #seo #googleranking

Onze nieuwe site lokaaltotaal.nl wordt nog bijgewerkt. Mocht u foutmeldingen tegenkomen, laat het ons weten: info@lokaaltotaal.nl

Wilt u meer informatie over de #video die wij aanbieden? Kijk op ow.ly/AlJ77 #seo #googleranking

RSS Nieuwsberichten

 • Zwarte cijfers voor Zalando augustus 28, 2014
  Zalando heeft in het eerste halfjaar winst weten te boeken. De inkomsten voor belastingen en rente (EBIT) kwamen uit op twaalf miljoen euro, tegen een min van 72 miljoen euro een jaar eerder. Lees verder..
 • Terminale patiënt in laatste fase onnodig opgenomen augustus 28, 2014
  Terminale patiënten worden in de laatste drie maanden die zij nog te leven hebben, vaak onnodig opgenomen in het ziekenhuis. Uit een onderzoek van gezondheidswetenschapper Ria de Korte-Verhoef blijkt... Lees verder..
 • 'Plan voor betaald parkeren in natuurgebieden' augustus 28, 2014
  Natuurorganisaties werken aan een plan om betaald parkeren in te voeren in hun grootste recreatiegebieden. Dat schrijft De Telegraaf donderdag. Lees verder..
 • 'Laag btw-tarief voor verbouwingen verlengd' augustus 28, 2014
  Het lage btw-tarief op verbouwingen en renovaties wordt met zes maanden verlengd tot 1 juli 2015. Dat hebben het kabinet en de oppositiepartijen D66, ChristenUnie en SGP afgesproken in het... Lees verder..