PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Zoeken

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Manchester United wint eerste topper onder Van Gaal november 22, 2014
  Louis van Gaal heeft zaterdag met Manchester United zijn eerste topwedstrijd in de Premier League gewonnen. Lees verder..
 • Politie weet 'Project X-feest' in Kapelle te voorkomen   november 22, 2014
  Het had net zo kunnen aflopen als twee jaar geleden in Haren. Gelukkig dat de politie op tijd ingreep en een herhaling van 'Project X Haren' kon voorkomen. Lees verder..
 • Militair gepakt met drugs op Curaçao november 22, 2014
  Een 25-jarige militair is zaterdag gearresteerd op Curaçao omdat hij drugs bij zich had en mogelijk ook had gebruikt. Lees verder..
 • 'Lynx gespot in Rijswijk' november 22, 2014
  In het Rijswijkse bos loopt mogelijk een lynx. Dat meldt Omroep West zaterdag op basis van meerdere mensen. Een politiewoordvoerder laat in een reactie weten er niet vanuit te gaan dat sprake is van... Lees verder..