Winterlandschap

Responsive gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Overname

FMR Producties uit Breezand heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.
De sites www.fmrproducties.nl en www.lokaaltotaal.nl zullen voorlopig naast elkaar blijven bestaan.
Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met FMR Producties via telefoonnummer 0223 66 1425 of stuur een e-mail naar info@fmrproducties.nl.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor FMR Producties / LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Gemeentegids in aangepaste leesvorm

Logo CBB - kleur

De gemeentegids is toegankelijk voor mensen met een leesbeperking, zoals mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn, of voor mensen die fysiek geen boek kunnen vasthouden. Wij doen dit in samenwerking met de CBB uit Ermelo, De CBB zet de gemeentegids om in gesproken vorm op daisy cd-rom, in braille, in grootletter en digitaal.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@lokaaltotaal.nl of bel naar 0223 66 1425.

RECENTE TWEETS

Het #eBook van de nieuwe #gemeentegids van @gem_Nijmegen staat online. Bekijk het eBook hier: lokaaltotaal.nl/gidsen/nijmege…

LT-DKM BV is per direct op zoek naar #vertegenwoordigers. Klik op de link voor alle info: lokaaltotaal.nl/corporate/over… pic.twitter.com/U54WCKyLwC

#vacature #dtp voor vormgeven #gemeentegidsen. Fulltime functie. Per januari beschikbaar. Interesse? Mail CV naar marjo@fmrproducties.nl.

Inwoners van @GemBeek, de nieuwe #gemeentegids is ook online te bekijken via het #eBook: lokaaltotaal.nl/gidsen/beek/

RSS Nieuwsberichten

 • 34 aanhoudingen bij demonstraties Den Haag februari 10, 2016
  DEN HAAG (ANP) - De politie heeft woensdag in Den Haag 34 aanhoudingen verricht bij demonstraties tegen de Turkse premier Ahmet Davutoglu. De arrestanten worden beschuldigd van verstoring van de openbare orde. Het bericht 34 aanhoudingen bij demonstraties Den Haag verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Ook Haase uitgeschakeld in Rotterdam februari 10, 2016
  ROTTERDAM (ANP) - Alle Nederlanders zijn uitgeschakeld in het hoofdtoernooi van het ABN Amro World Tennis Tournament. Na Thiemo de Bakker werd ook Robin Haase woensdag uitgeschakeld in de eerste ronde. De Hagenaar kon het Gilles Simon één set moeilijk maken: 7-6 (5) 6-1. Het bericht Ook Haase uitgeschakeld in Rotterdam verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Koenders naar veiligheidsconferentie München februari 10, 2016
  DEN HAAG (ANP) - Bert Koenders doet vrijdag en zaterdag mee aan de jaarlijkse internationale veiligheidsconferentie in München. De Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken houdt in de Duitse stad onder meer een toespraak over cyberveiligheid. Het bericht Koenders naar veiligheidsconferentie München verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Dodig en Melo sturen Nederlanders naar huis februari 10, 2016
  ROTTERDAM (ANP) - Jesse Huta Galung en Bart van den Berg hebben woensdag niet kunnen stunten op het ABN Amro World Tennis Tournament. Het gelegenheidsduo verloor van wereldtoppers Ivan Dodig en Marcelo Melo. Het Kroatische/Braziliaanse koppel won met 6-2 7-5 in de eerste ronde van het mannendubbelspel in Rotterdam. Het bericht Dodig en Melo sturen […]