Winterlandschap

Responsive gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e

Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf

Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA

Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Foto's aftrap Serious Request 2014 december 18, 2014
  Serious Request 2014 is begonnen. Even voor negen uur stapten de 3FM-dj's Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren het Glazen Huis op de Grote Markt in Haarlem binnen.  Lees verder..
 • Akoord VVD-PvdA over zorgwet in zicht december 18, 2014
  Een akkoord tussen de regeringspartijen VVD en PvdA over de deze week verworpen zorgwet van het kabinet is 'in zicht'. Bronnen rond de coalitie meldden dat donderdagavond. Daarmee zou de val van het... Lees verder..
 • Fors meer vuurwerk ingenomen december 18, 2014
  De politie heeft tot nu toe bijna dertigduizend kilo vuurwerk in beslag genomen. Dat blijkt uit de vuurwerkbarometer die het OM sinds 1 oktober wekelijks publiceert. Lees verder..
 • Donderdagavond nog Kamerdebat over zorgcrisis december 18, 2014
  De regeringspartijen PvdA en VVD hebben donderdagavond een debat aangevraagd met premier Mark Rutte over de situatie die is ontstaan sinds een belangrijke zorgwet van het kabinet dinsdag in de Senaat... Lees verder..