PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Zoeken

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Onduidelijkheid over toestand vader Máxima november 20, 2014
  In Argentinië is onduidelijkheid ontstaan over de toestand van de vader van koningin Máxima, Jorge Zorreguieta. Argentijnse media melden donderdag op basis van bronnen in het ziekenhuis Fundaleu dat... Lees verder..
 • 'Jorge Zorreguieta niet overleden' november 20, 2014
  Jorge Zorreguieta, de vader van koningin Máxima, is niet overleden. Bronnen rond het Koninklijk Huis spreken berichten in Argentijnse media dat dit wel het geval is tegen. Lees verder..
 • Vader koningin Máxima overleden november 20, 2014
  De vader van koningin Máxima, Jorge Zorreguieta, is donderdag overleden in een ziekenhuis in Argentinië. Dat melden Argentijnse media. Jorge Zorreguieta leed aan leukemie. Hij is 86 jaar geworden. Lees verder..
 • Boetes kunnen in termijnen worden betaald november 20, 2014
  Verkeersboetes vanaf 225 euro kunnen straks in termijnen worden betaald. Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven (VVD) meldt dat aan de Tweede Kamer. Dit was al mogelijk voor een... Lees verder..