erasmusbrug

Responsive
gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Overname

FMR Producties uit Breezand heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.
De sites www.fmrproducties.nl en www.lokaaltotaal.nl zullen voorlopig naast elkaar blijven bestaan.
Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met FMR Producties via telefoonnummer 0223 66 1425 of stuur een e-mail naar info@fmrproducties.nl.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor FMR Producties / LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Gemeentegids in aangepaste leesvorm

De gemeentegids is toegankelijk voor mensen met een leesbeperking, zoals mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn, of voor mensen die fysiek geen boek kunnen vasthouden. Wij doen dit in samenwerking met de CBB uit Ermelo, De CBB zet de gemeentegids om in gesproken vorm op daisy cd-rom, in braille, in grootletter en digitaal.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@lokaaltotaal.nl of bel naar 0223 66 1425.

Logo CBB - kleur

RECENTE TWEETS

#Vacature vrij: #vertegenwoordiger (ervaring vereist). Meer info: lokaaltotaal.nl…/vacatu…/vertegenwoordiger-fulltime/

Ook @gemeentewoerden heeft een mooie eBook-versie van de gemeentegids: lokaaltotaal.nl/gidsen/woerden/

Snel en gemakkelijk de #gemeentelijke informatie van @gemeente_Bladel vinden? Ga naar het #eBook! lokaaltotaal.nl/gidsen/bladel/

RSS Nieuwsberichten

 • Weert/Oisterwijk – Gestolen auto rijdt in fuik oktober 6, 2015
  Tijdens de controle bleek in het systeem dat de grijze Mitsubishi weggenomen was bij een Het bericht Weert/Oisterwijk – Gestolen auto rijdt in fuik verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Tilburg – Eenzijdig ongeval A58 oktober 6, 2015
  De chauffeur, een 19-jarige Rotterdammer verklaarde in de bocht in een slip geraakt te zijn Het bericht Tilburg – Eenzijdig ongeval A58 verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Terhole – Bestuurder rijdt met auto huis binnen oktober 6, 2015
  Een man (45) uit Terhole reed met hoge snelheid rond 17.45 uur een huis binnen. Het bericht Terhole – Bestuurder rijdt met auto huis binnen verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Politie stopt beveiliging Universiteit Leiden oktober 6, 2015
  LEIDEN (ANP) - De politie heeft dinsdag rond 12.00 uur de beveiliging bij de Universiteit in Leiden opgeheven. ,,Er is geen aanleiding voor ons om nog langer daar aanwezig te zijn en de gebouwen nog langer te beveiligen. Alles is rustig'', aldus de politie. Het bericht Politie stopt beveiliging Universiteit Leiden verscheen eerst op Nieuws.nl.