PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Bestaande woningen weer duurder september 22, 2014
  Bestaande koopwoningen waren in augustus 1,7 procent duurder dan in die maand vorig jaar. Het Centraal Bureau voor de Statistiek meldde dat maandag na onderzoek in samenwerking met het Kadaster. De... Lees verder..
 • 'Gordon heeft weer nieuwe liefde' september 22, 2014
  Gordon is in het diepste geheim al weken verliefd. De zanger, die menig relatie zag stranden, heeft volgens De Telegraaf het geluk gevonden bij de 33-jarige interieurontwerper Roelof van der Veen. Lees verder..
 • Angstige momenten voor bruid Melisa in helikopter september 22, 2014
  Melisa Schaufeli maakte zaterdag op haar bruiloft een groots entree vanuit een helikopter. Helemaal rustig zat de playmate en realityster niet. "De vlucht duurde maar acht minuten, maar het was slecht... Lees verder..
 • 'Philips verkoopt afdeling led-licht' september 22, 2014
  Philips gaat zestig procent van zijn afdeling led- en autoverlichting Lumileds bij opbod verkopen. Philips houdt zelf veertig procent in handen, omdat het bedrijf zelf een grote klant is bij Lumileds. Lees verder..