erasmusbrug

Responsive
gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Overname

FMR Producties uit Breezand heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.
De sites www.fmrproducties.nl en www.lokaaltotaal.nl zullen voorlopig naast elkaar blijven bestaan.
Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met FMR Producties via telefoonnummer 0223 66 1425 of stuur een e-mail naar info@fmrproducties.nl.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

RECENTE TWEETS

#Promotiefilm laten maken? Dat kan ook bij ons! Meer info via marjo@fmrproducties.nl of bel 0223661425. twitter.com/FMR_Producties…

Per direct zijn we op zoek naar een redactiemedewerker! #vacature twitter.com/FMR_Producties…

#vacature #redactiemedewerker per direct bij FMR Producties/LT DKM BV. Interesse? Mail CV plus motivatie naar marjo@fmrproducties.nl.

RSS Nieuwsberichten

 • Zwaargewonden bij steekpartij Winterswijk september 1, 2015
  WINTERSWIJK (ANP) - Door een steekpartij op straat zijn dinsdag in Winterswijk (Gelderland) twee zwaargewonden gevallen, een man en een vrouw. De politie heeft een verdachte aangehouden. Het bericht Zwaargewonden bij steekpartij Winterswijk verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Hilmar Mulder nieuwe hoofdredacteur Libelle september 1, 2015
  HOOFDDORP (ANP) - Hilmar Mulder is benoemd tot de nieuwe hoofdredacteur van Libelle. Ze volgt Franska Stuy op die na zeventien jaar vertrekt. Sanoma maakte dinsdag bekend dat Mulder op 1 oktober begint. Het bericht Hilmar Mulder nieuwe hoofdredacteur Libelle verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Vroeg werk van Karel Appel ontdekt september 1, 2015
  ASSEN (ANP) - Tijdens opnames van Tussen Kunst en Kitsch is een vroeg werk van Cobra-kunstenaar Karel Appel ontdekt. Schilderijenexpert Richard ter Borg deed de vondst in het Drents Museum in Assen. De huidige eigenaar kocht het werk, een reliëf van een kindfiguur, op het Waterlooplein in Amsterdam. Het bericht Vroeg werk van Karel Appel […]
 • Beverwijk – Vuurwapen september 1, 2015
  Omstreeks 13.10 uur kreeg de politie een melding dat twee personen in een personenauto een Het bericht Beverwijk – Vuurwapen verscheen eerst op Nieuws.nl.