Slide background

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Onderhoudswerk-
zaamheden

Deze nieuwe website is recent in gebruik genomen en wordt op dit moment nog bijgewerkt. Mocht u foutmeldingen tegenkomen, aarzel niet en laat het ons weten via het e-mailadres: info@lokaaltotaal.nl.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RSS Nieuwsberichten

 • A58 dicht na kettingsbotsingen door mist september 16, 2014
  Door dichte mist hebben dinsdagochtend op de A58 tussen Goes en Middelburg verschillende kettingbotsingen plaatsgevonden. De weg is in beide richtingen dicht, meldt de Verkeersinformatiedienst (VID). Lees verder..
 • Eerste oranjefans al langs route Gouden Koets september 16, 2014
  De eerste mensen verzamelen zich dinsdag in Den Haag al langs de route die de Gouden Koets aflegt van Paleis Noordeinde naar de Ridderzaal. Het zijn vooral de volhardende Oranjefans die nu al langs de... Lees verder..
 • Lekkende trein ontregelt treinverkeer Venlo september 16, 2014
  Het treinverkeer rond Venlo is dinsdagochtend ontregeld doordat een trein ethanol lekt. Niemand is hierdoor gewond geraakt. De extra reistijd bedraagt meer dan een uur. Lees verder..
 • 'Stop borstkankerscreening 70-plussers' september 16, 2014
  Borstkankerscreening leidt bij vrouwen boven de 70 zo vaak tot overbehandeling dat zij beter niet kunnen worden gescreend. Voorstanders dragen dinsdag in de Volkskrant argumenten aan voor het... Lees verder..