PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Rugzak Kris Kremers had DNA van een onbekende oktober 2, 2014
  Er komen steeds meer concrete zaken naar voren die erop wijzen dat Kris en Lisanne zijn ontvoerd. Hans Kremers, de vader van Kris, liet gisteravond weten dat er DNA van een onbekende is aangetroffen... Lees verder..
 • Nog veel onwetendheid over zorgpolis oktober 2, 2014
  Mensen weten nog steeds vaak niet dat ze deels zelf opdraaien voor zorg die wordt verleend door een behandelaar die geen contract heeft met de zorgverzekeraar. Dat blijkt uit onderzoek van drie... Lees verder..
 • Gemeente verkoopt kortingsbonnen voor huishoudhulp oktober 2, 2014
  Mensen die door de bezuinigingen volgend jaar geen huishoudelijke hulp meer vergoed krijgen, kunnen straks via een nieuwe regeling voordelig hulp krijgen. Ze kunnen bij de gemeente een zogenoemde... Lees verder..
 • Files door brandende truck met gasflessen op A50 oktober 2, 2014
  Op de A50 staat donderdagochtend bij knooppunt Beekbergen een vrachtwagen met gasflessen in brand. De snelweg is in beide richtingen afgesloten, melden de veiligheidsregio en Rijkswaterstaat. Er zijn... Lees verder..