PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • 'Financiële positie vluchtelingen verbetert niet' oktober 30, 2014
  Het wordt voor vluchtelingen steeds moeilijker om in Nederland financieel rond te komen. De economische integratie van vluchtelingen stagneert, mede door het strenge overheidsbeleid, schrijft... Lees verder..
 • Kelder wil Nederland opvoeden met Hoe Heurt Het oktober 30, 2014
  Jort Kelder denkt kritischer na over zijn programma nu er opnieuw een discussie is losgebarsten rond de publieke omroep. "Ik vind dat we met Hoe Heurt Het Eigenlijk? opvoedkundig werk moeten... Lees verder..
 • Oppas bakfietsongeluk alsnog overleden oktober 30, 2014
  De 64-jarige oppas die vorige week met twee kinderen in zijn bakfiets het water in reed, is alsnog overleden. De 6-jarige Ryan overleed vlak na het ongeval, zijn 3-jarige zusje is niks overkomen.  Lees verder..
 • Tien vrouwen overlijden jaarlijks bij bevalling oktober 30, 2014
  In Nederland sterven tegenwoordig jaarlijks gemiddeld iets minder dan tien vrouwen tijdens een bevalling of zwangerschap. In 1950 waren dat er nog 241. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek... Lees verder..