Slide background

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Onderhoudswerk-
zaamheden

Deze nieuwe website is recent in gebruik genomen en wordt op dit moment nog bijgewerkt. Mocht u foutmeldingen tegenkomen, aarzel niet en laat het ons weten via het e-mailadres: info@lokaaltotaal.nl.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor hypnotherapie JEC therapie in Breda hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/O6Y9VF1jARM?li…

Voor kapper Home Hair Coiffure in Leiderdorp hebben we deze video gemaakt: youtu.be/LvIkNYb9HHc?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Drie Roemeense mannen stelen babyvoeding augustus 31, 2014
  In Almelo heeft de politie drie mannen van Roemeense afkomst aangehouden vanwege een wel heel bijzondere diefstal. De heren van 19, 26 en 29 jaar oud hadden namelijk babyvoeding buitgemaakt.   Lees verder..
 • 'Geen controle op zwarte lijst artsen' augustus 31, 2014
  Het BIG-register, waarin wordt bijgehouden wanneer artsen en andere zorgverleners de fout ingaan, is 'onzorgvuldig en incompleet'. Dat blijkt uit research van het tv-programma Altijd Wat Monitor. De... Lees verder..
 • Dronken bestuurster met vijf kinderen op achterbank met de schrik vrij augustus 31, 2014
  De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een vrouw aangehouden toen ze dronken achter het stuur een aanrijding had veroorzaakt. Op de A27 bij Eemnes was de vrouw onzacht in aanraking... Lees verder..
 • Amateurvoetballer van het veld geslagen augustus 31, 2014
  Een 30-jarige voetballer is zondagmiddag door meerdere spelers van de tegenpartij uit Venlo geschopt en geslagen. De amateurvoetballer uit het Limburgse Reuver moest per ambulance naar het ziekenhuis... Lees verder..