Winterlandschap

Responsive gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e

Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf

Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA

Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Minister Blok vereenvoudigt eigenbouw december 22, 2014
  Particulieren kunnen vanaf 1 juli 2015 eenvoudiger zelf een nieuw huis bouwen. Minister Blok (Wonen) vereenvoudigt  daarvoor de eisen in het Bouwbesluit 2012. Lees verder..
 • Nog één IJsselsteins gezin niet thuis december 22, 2014
  Een gezin uit IJsselstein verblijft nog altijd op een logeeradres nadat vorige week zaterdag een bouwkraan door hun dak viel. De gezinnen uit beide buurhuizen zijn maandag teruggekeerd naar woningen,... Lees verder..
 • Hardleerse vuurwerkhandelaar krijgt 3,5 jaar cel december 22, 2014
  Een 68-jarige handelaar in illegaal vuurwerk heeft maandag een gevangenisstraf gekregen van 3,5 jaar. Ook moet hij een eerder opgelegde voorwaardelijke straf van tien maanden uitzitten van de... Lees verder..
 • Over de Grens: Belgische premier wordt patatje met december 22, 2014
  Belgische premier Charles Michel is bekogeld met patat en mayonaise. Op maandag hield hij in Namen een toespraak, maar tijdens de toespraak werd er een patatje met van hem gemaakt en daar leek hij... Lees verder..