erasmusbrug

Responsive
gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Overname

FMR Producties uit Breezand heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.
De sites www.fmrproducties.nl en www.lokaaltotaal.nl zullen voorlopig naast elkaar blijven bestaan.
Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met FMR Producties via telefoonnummer 0223 66 1425 of stuur een e-mail naar info@fmrproducties.nl.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor FMR Producties / LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Gemeentegids in aangepaste leesvorm

De gemeentegids is toegankelijk voor mensen met een leesbeperking, zoals mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn, of voor mensen die fysiek geen boek kunnen vasthouden. Wij doen dit in samenwerking met de CBB uit Ermelo, De CBB zet de gemeentegids om in gesproken vorm op daisy cd-rom, in braille, in grootletter en digitaal.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@lokaaltotaal.nl of bel naar 0223 66 1425.

Logo CBB - kleur

RECENTE TWEETS

#Vacature vrij: #vertegenwoordiger (ervaring vereist). Meer info: lokaaltotaal.nl…/vacatu…/vertegenwoordiger-fulltime/

Ook @gemeentewoerden heeft een mooie eBook-versie van de gemeentegids: lokaaltotaal.nl/gidsen/woerden/

Snel en gemakkelijk de #gemeentelijke informatie van @gemeente_Bladel vinden? Ga naar het #eBook! lokaaltotaal.nl/gidsen/bladel/

RSS Nieuwsberichten

 • Van Gerwen opnieuw in finale WGP oktober 9, 2015
  DUBLIN (ANP) - Titelhouder Michael van Gerwen heeft vrijdagavond in Dublin opnieuw de finale gehaald van de World Grand Prix. De Brabantse darter was in de halve eindstrijd met 4-1 te sterk voor de Welshman Mark Webster. Het bericht Van Gerwen opnieuw in finale WGP verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Wall Street pakt rust na sterke week oktober 9, 2015
  NEW YORK (ANP) - De beursgraadmeters in New York kwamen vrijdag nauwelijks in beweging. Beleggers namen gas terug op de laatste dag van de meest positieve week op Walll Street van 2015. Het bericht Wall Street pakt rust na sterke week verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • D66 Amsterdam: vijf XTC-pillen geen handelsvoorraad oktober 9, 2015
  Het huidige beleid in Amsterdam staat toe dat men maximaal vijf XTC-pillen op zak mag Het bericht D66 Amsterdam: vijf XTC-pillen geen handelsvoorraad verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • ‘Standard Chartered stuurt 1000 managers weg’ oktober 9, 2015
  LONDEN (ANP) - De Britse bank Standard Chartered zet zwaar het mes in zijn managementposities, in een poging de winstgevendheid te verbeteren. De komende maanden verliest waarschijnlijk ongeveer een kwart van de huidige 4000 managers bij het concern zijn baan, meldde de Britse krant Financial Times vrijdag op basis van een uitgelekt document. Het bericht […]