PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Zoeken

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Zwanen en meeuwen onderzocht op vogelgriep november 24, 2014
  Knobbelzwanen, wilde eenden en meeuwen worden uit voorzorg gevangen om te zien of zij dragers zijn van het virus dat vogelgriep veroorzaakt. Dat meldt staatssecretaris Sharon Dijksma (Economische... Lees verder..
 • De 6 links die laten zien wat Google van je weet november 24, 2014
  Google weet heel veel van jou, dat weten we inmiddels wel. Maar wát weten ze dan precies? Deze zes links laten precies zien wat en hoeveel er over jou bekend is. Lees verder..
 • KNVB onderzoekt actie El Ahmadi november 24, 2014
  Feyenoord moet vrezen voor een schorsing van middenvelder Karim El Ahmadi. De aanklager betaald voetbal van de KNVB is maandag een vooronderzoek gestart naar een actie van de Marokkaans international... Lees verder..
 • Aantal grootverdieners in omroepwereld slinkt november 24, 2014
  Het aantal mensen binnen de omroepwereld dat meer verdient dan een minister, is flink geslonken. Vier van de vijf bestuurders hebben dit jaar vrijwillig hun salaris onder de nieuwe norm voor... Lees verder..