PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Burgemeesters willen vrouwen en kinderen in uitvak tijdens de 'Klassieker' september 19, 2014
  Als het aan de burgemeesters van Rotterdam en Amsterdam ligt, zitten er tijdens de wedstrijden tussen Feyenoord en Ajax vrouwen en kinderen in het uitvak. Helaas voelden de mannelijke supporters zich... Lees verder..
 • Nederlanders vaker negatief over islam september 19, 2014
  Meer Nederlanders zijn de afgelopen jaren negatief over Nederlandse moslims geworden. Tegelijkertijd staan er ook meer positief tegenover hen. De islam zien Nederlanders ondertussen steeds minder... Lees verder..
 • NRC gebruikt WhatsApp om het nieuws te verspreiden september 19, 2014
  NRC heeft een nieuw medium gevonden om het nieuws te verspreiden: WhatsApp. Het is een klein experiment en een initiatief van NRC Q, de zakelijke online dienst van NRC, meldt Bright.nl. Lees verder..
 • Timmermans 'sluit niets uit' in strijd tegen IS september 19, 2014
  Nederland sluit op voorhand niets uit bij de besluitvorming over een strategie om de bedreiging van terreurgroep Islamitische Staat (IS) te bestrijden. Lees verder..