Slide background

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Onderhoudswerk-
zaamheden

Deze nieuwe website is recent in gebruik genomen en wordt op dit moment nog bijgewerkt. Mocht u foutmeldingen tegenkomen, aarzel niet en laat het ons weten via het e-mailadres: info@lokaaltotaal.nl.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RSS Nieuwsberichten

 • Even inparkeren: vijf auto's raken beschadigd september 14, 2014
  Een oudere automobilist heeft zondagmiddag een grote ravage aangericht op een parkeerplaats in het Groningse Musselkanaal.  Lees verder..
 • Nederlanders speuren zeebodem af op zoek naar MH370 september 14, 2014
  Nederlandse experts staan op het punt om de bodem van de Indische Oceaan meter voor meter af te speuren op zoek naar de verdwenen Boeing 777 van Malaysia Airlines. De operatie kan een jaar duren. Dat... Lees verder..
 • Meisje zit uren vast in regenpijp september 14, 2014
  Een dertienjarig meisje uit Houten heeft urenlang met haar arm bekneld gezeten in een regenpijp. Ze dacht met een vriendinnetje een verstopping in de afvoer op te lossen, maar dat ging dus mis. Lees verder..
 • Kamervragen over 8 doodgeschoten zwijntjes september 14, 2014
  De Partij voor de Dieren wil opheldering over het doodschieten van acht wilde zwijnen die kort daarvoor door de brandweer uit het water waren gered. De partij vindt dat dieren in nood niet zomaar... Lees verder..