PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Politie Raalte ontvangt kogels en een handgranaat oktober 22, 2014
  De politie in Raalte ontving woensdag een doos vol met kogels. Ook zat er een handgranaat in. "Gevonden bij het opruimen in de kelder van onze inmiddels overleden vader", was de verklaring van de... Lees verder..
 • Dave Roelvink in tranen en ondergedoken oktober 22, 2014
  Dave Roelvink is ondergedoken nadat hij van zijn vader hoorde hoe erg Melissa Pach met de pijnlijke gebeurtenissen die in augustus plaatsvonden zit. Lees verder..
 • Media Markt verkoopt vaatwasser van 7,49 euro oktober 22, 2014
  Sommige klanten van Media Markt dachten woensdag de dag van hun leven te hebben: ze kochten een vaatwasser voor maar 7,49 euro. Deze prijs was inclusief bezorgkosten en afvalstoffenheffing. Lees verder..
 • Extra toezicht politie na aanslagen in Canada oktober 22, 2014
  De Nederlandse politie is vanwege de aanslag op militairen in Canada extra alert. In drukke gebieden is sinds begin van de week extra politietoezicht, meldt de Nationaal Coördinator... Lees verder..