PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgeverij van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RSS Nieuwsberichten

 • Jongens schoppen en slaan meisje buiten westen september 18, 2014
  En weer verschijnt er een video op Facebook waarin een meisje op een laffe wijze wordt toegetakeld. In het filmpje is te zien hoe één van de jongens het meisje buiten westen lijkt te slaan. Dat... Lees verder..
 • Excuses voor 'valse homo' mail september 18, 2014
  De Bosschenaar Erik Herrings heeft excuses gekregen van zijn voormalige werkgever voor de kwetsende e-mail waarin hij 'valse homo' wordt genoemd. Dat meldt de Telegraaf.  Lees verder..
 • 'Barbecuevlees vaak besmet' september 18, 2014
  De vleespakketten die in supermarkten worden aangeboden, zijn vaak dieronvriendelijke, besmet met potentieel schadelijke bacteriën en soms  bijna bedorven. Dat blijkt uit onderzoek van Wakker Dier. Lees verder..
 • Peter Timofeeff getroffen door hersenbloeding september 18, 2014
  Peter Timofeeff is vrijdag getroffen door een hersenbloeding. De 64-jarige meteoroloog en tv-weerman werd met spoed opgenomen in een ziekenhuis, heeft hij donderdag laten weten aan RTL Boulevard. Lees verder..