PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Klassieke Game Boy in hd op tv met Hdmyboy november 27, 2014
  De Game boy bestaat dit jaar 25 jaar, en dat willen de Nederlandse Zane Amiralis en Joshua de Haan met een kickstartersproject gaan vieren. De hebben 65 duizend euro nodig om het nostalgische gevoel... Lees verder..
 • Duizenden kippen dood bij brand Dalfsen november 27, 2014
  Door een grote brand op een kippenboerderij in Dalfsen zijn donderdag duizenden kippen om het leven gekomen. Twee van de zeven schuren gingen in de vlammen op, meldde de Veiligheidsregio IJsselland. Lees verder..
 • KLM bezuinigt 700 miljoen november 27, 2014
  KLM gaat de de komende vijf jaar 700 miljoen euro bezuinigen, meldt topman Pieter Elbers. Daar staat een investering van 550 miljoen euro tegenover, meldt de NOS.  Lees verder..
 • Exclusief interview: Nieuws.nl spreekt met Break the System over massale volksopstand op 27 januari november 27, 2014
  Over precies twee maanden, op dinsdag 27 januari, blokkeert het Binnenhof. Als het aan Break the System ligt, tenminste. Volgens deze groep woedende burgers is het politieke systeem kapot en is het... Lees verder..