PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Auto rijdt in Maarssen Amsterdam-Rijnkanaal in oktober 20, 2014
  Een automobilist is maandagavond in Maarssen het Amsterdam-Rijnkanaal ingereden. Een slachtoffer werd na enige tijd uit het water gehaald en gereanimeerd. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis... Lees verder..
 • Commotie om man die dreigt te springen in Den Haag oktober 20, 2014
  De politie in Den Haag heeft maandag een verwarde man aangehouden die dreigde van een flatgebouw te springen. Hij stond op een balkon op een van de bovenste verdiepingen. Na tweeënhalf uur kon de man... Lees verder..
 • Nieuwe nucleaire autoriteit start in nieuwe jaar oktober 20, 2014
  De nieuwe autoriteit op het gebied van nucleaire veiligheid gaat vanaf januari aan de slag. Dat schrijft minister van Economische Zaken Henk Kamp (VVD) maandag in een brief aan de Tweede Kamer. De... Lees verder..
 • 'Snelwegpomp goedkoper door wegblijven leaserijder' oktober 20, 2014
  Tankstations langs snelwegen verlagen hun prijzen omdat steeds meer leaserijders er niet meer mogen tanken van hun baas. Dat meldt RTL Nieuws maandag op basis van een rondgang. Lees verder..