PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Beslag gelegd op 29 auto's bij controle oktober 23, 2014
  Bij een controle in Ede zijn woensdag zeven auto's in beslag genomen. Op nog eens 29 auto's werd beslag gelegd. De Belastingdienst incasseerde voor in totaal negentienduizend euro aan openstaande... Lees verder..
 • Man en vrouw gearresteerd vanwege val van balkon oktober 23, 2014
  Een man (26) en een vrouw (33) uit Zwolle zijn gearresteerd omdat ze mogelijk betrokken zijn bij de val van een man (44). De man viel woensdagavond van een balkon op de achtste verdieping van een... Lees verder..
 • EU trekt meer geld uit voor strijd tegen ebola oktober 23, 2014
  De Europese Unie trekt nog eens ruim 24 miljoen euro uit om de verspreiding van het ebolavirus te bestrijden. Dat is donderdag bekendgemaakt op een top in Brussel. Het geld is bedoeld voor onderzoek,... Lees verder..
 • Weersverwachting warmer dan normaal in oktober oktober 23, 2014
  Er zijn tot en met zaterdagochtend veel wolkenvelden en af en toe regent het licht. Vanaf zaterdagmiddag tot halverwege volgende week is het zo goed als droog. Daarbij is het, dankzij een wind uit het... Lees verder..