PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Zoeken

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Wesley en Yolanthe breiden gezin uit met hond november 21, 2014
  Wesley Sneijder en Yolanthe en hun chihuahua James hebben er een huisgenootje bij. Op Instagram toont Yolanthe vrijdag drie foto's van het dwergkeeshondje Toto. Lees verder..
 • Ontwerper Hans Ubbink maakt ecologisch ondergoed november 21, 2014
  Modeontwerper Hans Ubbink presenteert volgende week een nieuwe kledinglijn. In Ekoplaza in Amsterdam komt een concept store die door hem ontworpen ecologisch ondergoed gaat verkopen. De lijn krijgt... Lees verder..
 • Eerste vorst en soms zelfs autoruiten krabben november 21, 2014
  Het heeft dit najaar voor het eerst gevroren, vooral in het noorden. In de nacht van donderdag op vrijdag vroor het in Leeuwarden twee graden, en ook in de provincies Groningen, Overijssel en Drenthe... Lees verder..
 • 'Aardbei en tomaat verdringen bloem uit kas' november 21, 2014
  Opnieuw is de teelt van bloemen en planten in kassen afgenomen. Dat komt voor een groot deel door toenemende concurrentie uit landen in Afrika. Nederlandse tomaten en aardbeien doen het juist goed. Lees verder..