Slide background

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Onderhoudswerk-
zaamheden

Deze nieuwe website is recent in gebruik genomen en wordt op dit moment nog bijgewerkt. Mocht u foutmeldingen tegenkomen, aarzel niet en laat het ons weten via het e-mailadres: info@lokaaltotaal.nl.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RSS Nieuwsberichten

 • VVD reageert met rijmpje op zwartepietenwet Wilders  september 15, 2014
  De VVD heeft de reactie op het plan van Geert Wilders om een zwartepietenwet in te voeren op rijm gezet. In een gedichtje laat de coalitiepartij weten niet gecharmeerd te zijn van het plan van de PVV. Lees verder..
 • Herman van Veen covert Alors On Danse van Stromae in het Nederlands september 15, 2014
  Een tamelijk opmerkelijke cover vanochtend in het radioprogramma van Giel Beelen op 3FM: icoon Herman van Veen bracht een Nederlandse versie van het Franse dansnummer Alors On Danse.  Lees verder..
 • Patty Brard geniet van 'prachtige' trouwerij september 15, 2014
  Patty Brard heeft volop genoten van haar bruiloft. "Het was prachtig", zei ze maandagavond in RTL Boulevard. Eerder op de dag beloofde ze in Amstelveen eeuwige trouw aan Antoine van de Vijver. Daarmee... Lees verder..
 • Ebola-artsen verlaten ziekenhuis september 15, 2014
  De twee Nederlandse artsen die mogelijk besmet zijn met ebola hebben het ziekenhuis verlaten. Ze zijn 'in goede gezondheid' vertrokken uit het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), meldt de... Lees verder..