PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Terrorismebestrijder bevestigt dood drie jihadisten september 23, 2014
  Bij de Amerikaanse luchtaanvallen op de Islamitische Staat (IS) in Syrië zijn inderdaad drie doden gevallen. Dat bevestigt nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dick Schoof,... Lees verder..
 • 'Shot van het jaar' gemaakt tijdens voetbalwedstrijd september 23, 2014
  'Het shot van het jaar'. Zo wordt het beeld genoemd dat Ben de Graaf afgelopen zondag draaide tijdens de wedstrijd Feyenoord-Ajax. De 30-jarige Amersfoorter volgde de spelers vanaf het moment dat ze... Lees verder..
 • Buren willen af van veroordeelde pedoseksueel september 23, 2014
  Omwonenden van een woon-zorgcentrum in Amersfoort willen af van hun buurman Sytze van der V. Dat meldt RTV Utrecht.  Lees verder..
 • Kamer wil opheldering over moord Van Gogh september 23, 2014
  De Tweede Kamer wil voor donderdag een brief van het kabinet met daarin meer duidelijkheid over de moord op Theo van Gogh in 2004. Dat meldt Spitsnieuws. Hoofdofficier van justitie Frits van Straelen... Lees verder..