Winterlandschap

Responsive gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e

Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf

Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA

Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Kinderen kiezen nieuwsfoto 2014 december 18, 2014
  De geboorte van een pandadrieling is een zeldzame gebeurtenis en voor de lezers van Kidsweek is dat de reden om een foto daarvan uit te roepen tot Kindernieuwsfoto van 2014. Lees verder..
 • Schoonmaak Roermond hervat december 18, 2014
  De schoonmaakploegen in Roermond zijn donderdagochtend weer aan de slag gegaan. Een gebied van rond de 4,6 vierkante kilometer werd woensdag in de Limburgse stad besmet met asbest als gevolg van een... Lees verder..
 • Politie waarschuwt voor gevaarlijke knallers december 18, 2014
  In het illegale vuurwerkcircuit is zeer gevaarlijk knalvuurwerk te koop. Het gaat om de Cobra 62G met een Duitstalig opschrift. Lees verder..
 • Hoger beroep neuroloog Jansen begint december 18, 2014
  Het hoger beroep in de grootste medische strafzaak in de Nederlandse geschiedenis begint donderdag. Voormalig neuroloog Ernst Jansen werd begin dit jaar tot drie jaar cel veroordeeld voor onder meer... Lees verder..