Slide background

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Onderhoudswerk-
zaamheden

Deze nieuwe website is recent in gebruik genomen en wordt op dit moment nog bijgewerkt. Mocht u foutmeldingen tegenkomen, aarzel niet en laat het ons weten via het e-mailadres: info@lokaaltotaal.nl.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RSS Nieuwsberichten

 • Museum wil doodgeschoten zwijn uit Limburg toevoegen aan collectie september 16, 2014
  Het verhaal van de acht wilde zwijnen krijgt een nog langer staartje. Het Natuur Historisch Museum in Rotterdam heeft al haar peilen gericht op een van de zwijnen die zondag in Limburg werden... Lees verder..
 • Uitpubliek voorlopig nog niet welkom bij klassieker september 16, 2014
  De klassieker tussen Ajax en Feyenoord wordt voorlopig nog zonder uitpubliek gespeeld. De burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan en Rotterdam Ahmed Aboutaleb hebben afgesproken dat... Lees verder..
 • 'Programma Roy Donders genomineerd voor Televizier-Ring' september 16, 2014
  Roy Donders zal wel een gat in de lucht hebben gesprongen. Tenminste, als het aan zijn zus Rian ligt. Op Facebook postte zij dat het programma van broerlief is genomineerd voor de Televizier-Ring. Lees verder..
 • Helikopters van Defensie reiken buiten budget september 16, 2014
  De geplande vervanging van de Chinook-transporthelikopters van Defensie valt duurder uit dan gepland. De offerte van fabrikant Boeing is 'hoger dan verwacht', schrijft minister van Defensie Jeanine... Lees verder..