PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Man toont geslachtsdeel aan meisje (5) in Action Kaatsheuvel oktober 1, 2014
  Een potloodventer (67) bezorgde een 5-jarig meisje op 9 januari in de Action in Kaatsheuvel de schrik van haar leven. Lees verder..
 • Ontruimingen om grote brand in Den Haag oktober 1, 2014
  Vanwege een brand in een winkelpand in Den Haag worden woensdagavond woningen ontruimd. De woningen liggen boven het brandende pand, meldt een woordvoerder van de brandweer. Lees verder..
 • Jongen (11) verdronken in de Maas oktober 1, 2014
  Een 11-jarige jongen is woensdagmiddag in de Maas in het Gelderse Heerewaarden om het leven gekomen. Waardoor de jongen in het water in de problemen kwam, is nog onduidelijk. Dat meldt de politie. Lees verder..
 • Sylvie Meis bevestigt nieuwe liefde: 'Ik ben verliefd' oktober 1, 2014
  Geruchten dat Sylvie Meis (36) een nieuwe liefde heeft doen wel vaker de ronde. Nu heeft ze echt een man aan de haak geslagen. Ze is tot over haar oren verliefd op de Amerikaanse zakenman Samuel... Lees verder..