PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Vrouw bevalt in politiecel september 22, 2014
  Een vrouw die vastzat op het politiebureau in Eindhoven, is in de cel bevallen. De geboorte van het jongetje ging 'onverwacht snel', vertelde een politiewoordvoerder.  Lees verder..
 • Vrouw vindt slang in huis, eigenaar nog spoorloos september 22, 2014
  Een inwoonster van Den Bosch is zich afgelopen week rotgeschrokken. Ze hoorde in haar huis 'iets vallen'. Toen ze ging kijken zag ze een slang van 80 centimeter lang door de gang van haar huis... Lees verder..
 • Whatsappen? Afstappen! september 22, 2014
  Al fietsend even snel een whatsappje sturen. We doen het allemaal. Het is ook niet verboden, maar het kan levensgevaarlijk zijn. En daar moeten we op gewezen worden. Lees verder..
 • Nieuwe nier dankzij Facebook september 22, 2014
  Een nieuwe nier dankzij Facebook. Rotterdammer Raymond Copier heeft via social media een oproepje gedaan waarin hij vroeg om zo'n nieuw orgaan. En die kreeg hij. Zonder die nier was hij nu... Lees verder..