PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Bacterie in kraanwater Ter Apel september 29, 2014
  Inwoners van de Groningse plaats Ter Apel moeten voorlopig hun kraanwater uit voorzorg koken voordat ze het opdrinken. Het leidingwater is besmet met een bacterie waardoor mensen ziek kunnen worden. Lees verder..
 • Aziatische kok straks weer welkom september 29, 2014
  Restaurants mogen straks weer gespecialiseerde koks uit Azië halen. Daarover heeft de Aziatische horecasector afspraken gemaakt met minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA). Het... Lees verder..
 • Onderzoek naar vergunning monstertruckshow september 29, 2014
  De gemeente Haaksbergen heeft een onafhankelijk onderzoek ingesteld naar de vergunningverlening voor de fatale monstertruckshow zondag in Haaksbergen. Dat zei burgemeester Hans Gerritsen (PvdA)... Lees verder..
 • Conducteur biedt zingend excuses aan voor nieuwe beleid NS september 29, 2014
  Een conducteur heeft op Amsterdam Centraal zingend zijn 'welgemeende excuses' aangeboden voor het nieuwe beleid van de NS. De NS geeft namelijk geen geld meer terug aan onschuldige reizigers. Lees verder..