erasmusbrug

Responsive
gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Overname

FMR Producties uit Breezand heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.
De sites www.fmrproducties.nl en www.lokaaltotaal.nl zullen voorlopig naast elkaar blijven bestaan.
Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met FMR Producties via telefoonnummer 0223 66 1425 of stuur een e-mail naar info@fmrproducties.nl.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

RECENTE TWEETS

#Promotiefilm laten maken? Dat kan ook bij ons! Meer info via marjo@fmrproducties.nl of bel 0223661425. twitter.com/FMR_Producties…

Per direct zijn we op zoek naar een redactiemedewerker! #vacature twitter.com/FMR_Producties…

#vacature #redactiemedewerker per direct bij FMR Producties/LT DKM BV. Interesse? Mail CV plus motivatie naar marjo@fmrproducties.nl.

RSS Nieuwsberichten

 • Jorritsma op de bres voor private equity augustus 31, 2015
  AMSTERDAM (ANP) - VVD-coryfee Annemarie Jorritsma wordt de nieuwe voorzitter van de NVP, de brancheorganisatie van participatiemaatschappijen (private equity). Dat zijn investeerders die privaat vermogen in tal van bedrijven steken, buiten de aandelenbeurs om. Ze worden vaak weggezet als instellingen die bedrijven opkopen en opknippen of kaalplukken. Het bericht Jorritsma op de bres voor private […]
 • Daly rookt alweer sigaretje op de golfbaan augustus 31, 2015
  JACKSON (ANP) - Tweevoudig majorwinnaar John Daly zakte zaterdag met ademhalingsproblemen ineen op de golfbaan en belandde in het ziekenhuis. Een dag later stond de Amerikaan alweer vrolijk tegen de bal aan te meppen. Kort daarvoor rookte hij een sigaretje. Het bericht Daly rookt alweer sigaretje op de golfbaan verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Beurzen lager door China en VS augustus 31, 2015
  AMSTERDAM (ANP) - De Europese aandelenbeurzen stonden maandagochtend overwegend in het rood. De onzekerheid over China en over de mogelijke renteverhoging in de Verenigde Staten bleven de markt op de laatste dag van een bewogen beursmaand in de greep houden. Het bericht Beurzen lager door China en VS verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Kapelle/Kloetinge – Vermiste Annabelle Smit gevonden augustus 31, 2015
  Laatste update: 31-08-2015 | 11:51 Woordvoering: Zeeland-West-Brabant – mediadesk West Kapelle/Kloetinge – De sinds 27 Het bericht Kapelle/Kloetinge – Vermiste Annabelle Smit gevonden verscheen eerst op Nieuws.nl.