PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Geen problemen door hoogwater Noord-Nederland oktober 22, 2014
  Het hoogwater in het noorden van het land heeft vooralsnog geen problemen opgeleverd. De dijkbewaking langs de Waddenzeekust en op de Waddeneilanden wordt in de loop van de ochtend weer afgebouwd. Dat... Lees verder..
 • Van der Laan roept op tot alertheid radicalisering oktober 22, 2014
  Alle Amsterdammers moeten alert zijn op verdachte situaties en signalen van radicalisering melden bij de politie of de gemeente. Die oproep doet de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan... Lees verder..
 • 'Meer zware en eenzame inwoners Den Haag' oktober 22, 2014
  Den Haag zal de komende jaren het aantal inwoners met overgewicht, lijdend aan eenzaamheid en met een verhoogd risico op angst, depressie, diabetes of hartinfarct fors zien stijgen. Dat meldt de... Lees verder..
 • Dries Roelvink wil dat zoon excuses aanbiedt oktober 22, 2014
  Dries Roelvink vindt dat zijn zoon Dave zijn excuses moet aanbieden aan het meisje dat samen met hem te zien is in een seksvideo. De 55-jarige zanger kwam tot deze conclusie nadat hij dinsdagmiddag... Lees verder..