PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • ME zoekt tevergeefs naar kind in bossen Rosmalen oktober 25, 2014
  De politie in Brabant heeft vrijdagnacht met veel mankracht gezocht naar een jong kind dat in de bossen bij Rosmalen zou zijn verdwenen. Lees verder..
 • 'Media voeden valse verwachtingen bij patiënt' oktober 25, 2014
  Medisch nieuws op internet, televisie of in de krant geeft patiënten vaak het idee dat ze kunnen worden genezen terwijl dat soms helemaal niet zo is. Lees verder..
 • Walibi-feestgangers stranden op station Harderwijk oktober 25, 2014
  Een groep van zo'n zeventig feestgangers is vrijdagnacht gestrand op station Harderwijk. Ze hadden de laatste trein gemist en wilden in de regen wachten op de eerste trein op zaterdagochtend. Lees verder..
 • Nederlandse televisieserie Ramses beste van Europa oktober 24, 2014
  Michiel van Erps televisieserie Ramses heeft vrijdagavond op het European Broadcasting Festival in Berlijn een Prix Europa gewonnen. De serie, gebaseerd op het leven van Ramses Shaffy, won de prijs... Lees verder..