Winterlandschap

Responsive gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e

Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf

Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA

Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Hoe gaat de Eredivisie-bal 2015/2016 eruitzien? december 19, 2014
  Het is bijna 2015 en dus is het tijd om vooruit te kijken, bijvoorbeeld naar het volgende voetbalseizoen. De Eredivisie zal op 7 augustus weer starten en daar hoort een nieuwe bal bij. Dit keer mag de... Lees verder..
 • Finale Maestro verslaat finale Robinson december 19, 2014
  Ruim 1,3 miljoen mensen hebben donderdagavond Di-rect-rocker Spike de finale van de dirigeerwedstrijd Maestro zien winnen. Dat blijkt uit gegevens van de Stichting KijkOnderzoek. Spike versloeg... Lees verder..
 • Veel meer gemeenten onder toezicht in 2015 december 19, 2014
  Komend jaar staan zestien gemeenten onder preventief financieel toezicht van de provincies. Dat zijn er zeven meer dan in 2014. Dat meldt Binnenlands Bestuur vrijdag. Lees verder..
 • Nieuwe stap naar verkoop ABN AMRO december 19, 2014
  Een nieuwe stap richting de verkoop door de Staat van ABN AMRO, verzekeraar ASR en SNS Reaal. NLFI, de stichting die namens de Staat de aandelen beheert in de genationaliseerde banken en verzekeraars,... Lees verder..