PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Dertig tips over afpersingszaak De Mol noemen meerdere namen september 30, 2014
  De politie heeft al dertig tips ontvangen over de afpersingszaak rond de John en Linda de Mol. Er zijn onder meer namen genoemd van de man die op de compositietekening staat die dinsdagavond werd... Lees verder..
 • 'Broer en zus De Mol werden geacht via advertenties te reageren' september 30, 2014
  Linda en John de Mol worden in brieven afgeperst en bedreigd. In de schrijfsels wordt de mediamagnaat onder druk gezet geld te geven anders worden zijn zus, haar kinderen en andere naasten iets... Lees verder..
 • Identiteit drie doden Haaksbergen bekend september 30, 2014
  Van de 31 mensen die zondag gewond raakten bij de monstertruckshow in Haaksbergen liggen er nog veertien in een ziekenhuis. Dat heeft de gemeente Haaksbergen dinsdagavond na een inventarisatie... Lees verder..
 • Man bouwt huisje Efteling na in achtertuin: Huijze Spillebeen september 30, 2014
  Een man uit Vlijmen combineert zijn passie voor antieke sprookjesboeken en zijn creativiteit tot een nieuw project: een écht sprookjeshuis, net als in de Efteling. In de achtertuin.  Lees verder..