PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Komt Arnie (Reinout Oerlemans) na 18 jaar weer terug naar Meerdijk? oktober 20, 2014
  Reinout Oerlemans zou na 18 jaar zijn terugkomst maken in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat beweerde Erik de Vogel (die Ludo Sanders speelt) voor de camera's van Privé TV. Lees verder..
 • Oppositie: geen asielzoekers naar ebolalanden oktober 20, 2014
  Nederland moet tijdelijk geen uitgeprocedeerde asielzoekers terugsturen naar de ebolalanden Guinee, Sierra Leone en Liberia. Dat vinden de oppositiepartijen SP, D66, ChristenUnie en GroenLinks, meldt... Lees verder..
 • Viktor Brand in Wie is de Mol? oktober 20, 2014
  Viktor Brand doet mee aan het vijftiende seizoen van Wie is de Mol?. De presentator van SBS6 onthulde dat maandagochtend in de radioshow van Giel Beelen. Lees verder..
 • Cast Flikken Maastricht raakt Televizier-Ring kwijt oktober 20, 2014
  De makers van de politieserie Flikken Maastricht zijn afgelopen weekeinde de Gouden Televizier-Ring verloren. Tijdens opnames in Amsterdam werd de televisieprijs gestolen door radio- en... Lees verder..