PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Einde hefstvakantie: campings sluiten voor winterstop oktober 26, 2014
  Met de terugkomst van de laatste herfstvakantiegangers vandaag, sluiten veel campings na dit weekend hun deuren. De 'winterstop' is begonnen en vanaf maart is het kampeerseizoen weer geopend. Lees verder..
 • Wintertijd ingegaan: klok een uur terug oktober 26, 2014
  Vannacht is om 3.00 uur de wintertijd ingegaan. De klok wordt elke zomer een uur vooruit gezet om energie te besparen, maar met de winter op komst is de klok nu teruggezet naar de standaardtijd. Lees verder..
 • Dode bij ongeluk in Wijnjewoude oktober 26, 2014
  Bij een eenzijdig auto-ongeluk in Wijnjewoude in Friesland is een van de inzittende om het leven gekomen. Twee anderen zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht. De auto reed tegen een boom aan op de... Lees verder..
 • Stille tocht voor doodgestoken scholier oktober 25, 2014
  Veertig mensen hebben zaterdag in de Haagse wijk Moerwijk meegelopen in een stille tocht voor de doodgestoken scholier Wesley Hoek. Dat meldt Omroep West. Vrienden en bekenden liepen mee en droegen... Lees verder..