erasmusbrug

Responsive
gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Overname

FMR Producties uit Breezand heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.
De sites www.fmrproducties.nl en www.lokaaltotaal.nl zullen voorlopig naast elkaar blijven bestaan.
Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met FMR Producties via telefoonnummer 0223 66 1425 of stuur een e-mail naar info@fmrproducties.nl.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

RECENTE TWEETS

Per direct zijn we op zoek naar een redactiemedewerker! #vacature twitter.com/FMR_Producties…

#vacature #redactiemedewerker per direct bij FMR Producties/LT DKM BV. Interesse? Mail CV plus motivatie naar marjo@fmrproducties.nl.

Het eBook van de informatiegids van gemeente #Waalwijk staat online! U kunt het hier bekijken: lokaaltotaal.nl/gidsen/waalwij… pic.twitter.com/bUkAc2eGkT

RSS Nieuwsberichten

 • Beurzen nemen gas terug augustus 28, 2015
  AMSTERDAM (ANP) - De Europese aandelenbeurzen schommelden vrijdagochtend tussen winst en verlies. Beleggers namen wat gas terug na de wilde achtbaanrit in de afgelopen dagen. Ze hielden zich vooral bezig met de vraag wat het sterkere groeicijfer van de Amerikaanse economie betekent voor het rentebeleid van de Federal Reserve (Fed). Het bericht Beurzen nemen gas […]
 • Hoogeveen – Gewelddadige winkeldief aangehouden augustus 28, 2015
  De man werd door een medewerker van een supermarkt aan de Tamboerpassage betrapt toen hij Het bericht Hoogeveen – Gewelddadige winkeldief aangehouden verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Polling en Verkerk nog in race om brons augustus 28, 2015
  ASTANA (ANP) - De Nederlandse judoploeg heeft vrijdagmiddag op de WK in Astana nog kans op maximaal twee bronzen medailles. Kim Polling (-70 kilogram) en Marhinde Verkerk (-78 kilogram) verloren hun kwartfinales en strijden verder in de herkansingen. Het bericht Polling en Verkerk nog in race om brons verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Eindhoven/Oss – Man opgepakt na beschadigen auto met breekijzer augustus 28, 2015
  De twee automobilisten kregen rond 16.00 uur een verkeersconflict op Den Dolech in Eindhoven. De Het bericht Eindhoven/Oss – Man opgepakt na beschadigen auto met breekijzer verscheen eerst op Nieuws.nl.