erasmusbrug

Responsive
gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Overname

FMR Producties uit Breezand heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.
De sites www.fmrproducties.nl en www.lokaaltotaal.nl zullen voorlopig naast elkaar blijven bestaan.
Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met FMR Producties via telefoonnummer 0223 66 1425 of stuur een e-mail naar info@fmrproducties.nl.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor FMR Producties / LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Gemeentegids in aangepaste leesvorm

De gemeentegids is toegankelijk voor mensen met een leesbeperking, zoals mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn, of voor mensen die fysiek geen boek kunnen vasthouden. Wij doen dit in samenwerking met de CBB uit Ermelo, De CBB zet de gemeentegids om in gesproken vorm op daisy cd-rom, in braille, in grootletter en digitaal.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@lokaaltotaal.nl of bel naar 0223 66 1425.

Logo CBB - kleur

RECENTE TWEETS

#Vacature vrij: #vertegenwoordiger (ervaring vereist). Meer info: lokaaltotaal.nl…/vacatu…/vertegenwoordiger-fulltime/

Ook @gemeentewoerden heeft een mooie eBook-versie van de gemeentegids: lokaaltotaal.nl/gidsen/woerden/

Snel en gemakkelijk de #gemeentelijke informatie van @gemeente_Bladel vinden? Ga naar het #eBook! lokaaltotaal.nl/gidsen/bladel/

RSS Nieuwsberichten

 • Landelijke feed | Alle opsporingsberichten oktober 7, 2015
  Landelijke feed | Alle opsporingsberichten | politie.nl Gezocht – Inbraken http://rss.politie.nl/rss/algemeen/ob/alle-gezochtberichten.xml Deze feed bevat alle Het bericht Landelijke feed | Alle opsporingsberichten verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Advies: maak van AT5 regionale omroep oktober 7, 2015
  AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse stadszender AT5 moet een regionale omroep worden die de hoofdstad en omstreken bedient. Dat advies gaven de Raad voor Cultuur en de Amsterdamse Kunstraad woensdag aan staatssecretaris Sander Dekker (media) en wethouder Kajsa Ollongren (lokale media) van Amsterdam. Het bericht Advies: maak van AT5 regionale omroep verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Dijkhoff sluit meer dwingende opvang niet uit oktober 7, 2015
  DEN HAAG (ANP) - Het is niet uitgesloten dat ook andere gemeenten worden gedwongen tot noodopvang van vluchtelingen. Dat zei staatssecretaris Klaas Dijkhoff woensdag, nadat hij dinsdag het dorp Oranje had verplicht 700 vluchtelingen extra op te nemen. Het bericht Dijkhoff sluit meer dwingende opvang niet uit verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Lindeman langer bij LottoNL-Jumbo oktober 7, 2015
  RIJSWIJK (ANP) - Wielerploeg LottoNL-Jumbo heeft het contract met Bert-Jan Lindeman opengebroken en verlengd tot en met 2017. De 26-jarige coureur heeft zich in zijn eerste jaar bij LottoNL-Jumbo goed ontwikkeld, meent het team. ,,Daarom gaan we graag met hem door”, aldus ploegleider Nico Verhoeven woensdag. Het bericht Lindeman langer bij LottoNL-Jumbo verscheen eerst op […]