Winterlandschap

Responsive gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e

Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf

Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA

Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Depay meest productief in 2014 december 21, 2014
  Memphis Depay mag zich de meest productieve voetballer van 2014 in de eredivisie noemen. De aanvaller van PSV maakte dit kalenderjaar zestien doelpunten, waarvan tien in de eerste helft van dit... Lees verder..
 • DJ Nicky Romero veilt gesigneerd shirt Serious Request 2014 december 21, 2014
  DJ Nicky Romero heeft zijn Nederlands Elftal uitshirt met 'Nicky Romero' meegenomen voor de veiling van 3FM Serious Request. Over 3 dagen sluit de veiling en er wordt al vol op het shirt geboden. Lees verder..
 • Tussenstand Glazen Huis zondag: 3,2 miljoen december 21, 2014
  Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren hebben sinds donderdagavond ruim 3,2 miljoen euro opgehaald voor Serious Request. Zondagavond stond de teller in het Glazen Huis in Haarlem, van... Lees verder..
 • Noorse toerist verdwenen in Amsterdam december 21, 2014
  Een 21-jarige jongen uit Noorwegen is in de nacht van donderdag op vrijdag verdwenen in Amsterdam. De vermiste toerist, Tore Grodem, is voor het laatst gezien in de discotheek Escape.  Lees verder..