erasmusbrug

Responsive
gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Overname

FMR Producties uit Breezand heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.
De sites www.fmrproducties.nl en www.lokaaltotaal.nl zullen voorlopig naast elkaar blijven bestaan.
Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met FMR Producties via telefoonnummer 0223 66 1425 of stuur een e-mail naar info@fmrproducties.nl.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor FMR Producties / LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Gemeentegids in aangepaste leesvorm

De gemeentegids is toegankelijk voor mensen met een leesbeperking, zoals mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn, of voor mensen die fysiek geen boek kunnen vasthouden. Wij doen dit in samenwerking met de CBB uit Ermelo, De CBB zet de gemeentegids om in gesproken vorm op daisy cd-rom, in braille, in grootletter en digitaal.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@lokaaltotaal.nl of bel naar 0223 66 1425.

Logo CBB - kleur

RECENTE TWEETS

#Vacature vrij: #vertegenwoordiger (ervaring vereist). Meer info: lokaaltotaal.nl…/vacatu…/vertegenwoordiger-fulltime/

Ook @gemeentewoerden heeft een mooie eBook-versie van de gemeentegids: lokaaltotaal.nl/gidsen/woerden/

Snel en gemakkelijk de #gemeentelijke informatie van @gemeente_Bladel vinden? Ga naar het #eBook! lokaaltotaal.nl/gidsen/bladel/

RSS Nieuwsberichten

 • Veendam – Man voor verboden wapenbezit aangehouden oktober 9, 2015
  De politie ontving een melding dat er op het Promenadepad onenigheid zou zijn. Ter plaatse Het bericht Veendam – Man voor verboden wapenbezit aangehouden verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Brussel akkoord met overname TenCate oktober 9, 2015
  BRUSSEL (ANP) - De Europese Commissie heeft geen bezwaar tegen de overname van TenCate door een groep investeerders onder leiding van Gilde. De concurrentie komt er niet door in gevaar, liet de mededingingswaakhond vrijdag weten. Het bericht Brussel akkoord met overname TenCate verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Almere – Gezocht – Diefstal op straat oktober 9, 2015
  Omschrijving Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de Het bericht Almere – Gezocht – Diefstal op straat verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Scharnegoutum – Politie zoekt getuigen van brandstichting oktober 9, 2015
  Op de Fleardyk stond rond 01:00 uur een huisvuilcontainer in de brand. Ook op de Het bericht Scharnegoutum – Politie zoekt getuigen van brandstichting verscheen eerst op Nieuws.nl.