Winterlandschap

Responsive gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e

Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf

Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA

Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • 'Schalke 04 gaat voor De Jong' december 22, 2014
  Schalke 04 wil Nigel de Jong terug naar Duitsland halen. Volgens de Duitse boulevardkrant Bild wil de club de 30-jarige middenvelder in de winterstop overnemen van AC Milan. Lees verder..
 • Ruim drie miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw december 22, 2014
  Ook de specials van Boer Zoekt Vrouw zijn razend populair. Presentatrice Yvon Jaspers trok zondagavond bijna 3,2 miljoen kijkers met Boer Zoekt Vrouw 10 jaar, zo blijkt uit cijfers van Stichting... Lees verder..
 • Rotterdam krijgt eerste eigen Kinderombudsman december 22, 2014
  Voor het eerst in Nederland komt er naast de landelijke Kinderombudsman ook een gemeentelijke Kinderombudsman. Rotterdam krijgt de eer. Vanaf 1 januari komt Anne Mieke Zwaneveld op voor de rechten van... Lees verder..
 • Brand in schuur met koeien Halfweg december 22, 2014
  In een boerderij in het Noord-Hollandse Halfweg woedt een grote brand. De brand in de schuur, die vastzit aan de woning, werd maandagochtend rond 03.30 uur gemeld door voorbijgangers op de A9. In de... Lees verder..