Winterlandschap

Responsive gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Updaten van de site

In de maand januari zijn wij achter de schermen bezig met het updaten van de site van LokaalTotaal.nl. Daarnaast laten wij de digitale gidsen drempelvrij maken. Excuses voor het eventuele ongemak.

Overname

FMR Producties uit Breezand heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.
De sites www.fmrproducties.nl en www.lokaaltotaal.nl zullen voorlopig naast elkaar blijven bestaan.
Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met FMR Producties via telefoonnummer 0223 66 1425 of stuur een e-mail naar info@fmrproducties.nl.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor FMR Producties / LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Gemeentegids in aangepaste leesvorm

Logo CBB - kleur

De gemeentegids is toegankelijk voor mensen met een leesbeperking, zoals mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn, of voor mensen die fysiek geen boek kunnen vasthouden. Wij doen dit in samenwerking met de CBB uit Ermelo, De CBB zet de gemeentegids om in gesproken vorm op daisy cd-rom, in braille, in grootletter en digitaal.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@lokaaltotaal.nl of bel naar 0223 66 1425.

RECENTE TWEETS

LT-DKM BV is per direct op zoek naar #vertegenwoordigers. Klik op de link voor alle info: lokaaltotaal.nl/corporate/over… pic.twitter.com/U54WCKyLwC

#vacature #dtp voor vormgeven #gemeentegidsen. Fulltime functie. Per januari beschikbaar. Interesse? Mail CV naar marjo@fmrproducties.nl.

Inwoners van @GemBeek, de nieuwe #gemeentegids is ook online te bekijken via het #eBook: lokaaltotaal.nl/gidsen/beek/

De #gemeentegids van @GemEnkhuizen is ook digitaal te vinden in de vorm van een #eBook: lokaaltotaal.nl/gidsen/enkhuiz…

RSS Nieuwsberichten

 • Meyer en Savelkouls volgen Van Emden februari 7, 2016
  PARIJS (ANP) - De grote Nederlandse judodelegatie heeft aan het grandslamtoernooi van Parijs drie medailles overgehouden, alle van brons gemaakt. Roy Meyer en Tessie Savelkouls volgden zondag in het zwaargewicht het voorbeeld van Anicka van Emden en knokten zich ook naar het podium. Het bericht Meyer en Savelkouls volgen Van Emden verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Henk Kamp kondigt vertrek uit politiek aan februari 7, 2016
  DEN HAAG (ANP) - Minister Henk Kamp van Economische Zaken vertrekt na de komende Tweede Kamerverkiezingen gepland voor 2017, uit de politiek. Hij wil geen nieuwe termijn als minister en keert ook niet terug als Kamerlid. Dat heeft een woordvoerder van zijn ministerie zondagavond bevestigd. Het bericht Henk Kamp kondigt vertrek uit politiek aan verscheen […]
 • Titelverdediger Tsjechië treft Zwitserland februari 7, 2016
  LEIPZIG (ANP) - Titelverdediger Tsjechië heeft zondag opnieuw de halve finales bereikt van de Fed Cup. De Tsjechische tennissters beslisten het duel met Roemenië in het afsluitende dubbel. Tegenstander in de halve finale is Zwitserland, dat vooral dankzij Belinda Bencic gastland Duitsland klopte. Het bericht Titelverdediger Tsjechië treft Zwitserland verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Korrel moet brons aan Wolf laten februari 7, 2016
  PARIJS (ANP) - Michael Korrel heeft geen medaille overgehouden aan het hoog aangeschreven judotoernooi van Parijs. De Nederlander verloor zondag in de categorie tot 100 kilogram de strijd om brons tegen Aaron Wolf. Deze jonge Japanner (19), die zijn naam dankt aan een Amerikaanse vader, zegevierde op ippon. Het bericht Korrel moet brons aan Wolf […]