PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Op een na warmste herfst ooit gemeten november 26, 2014
  De herfst is dit jaar de op een na warmste ooit. De temperatuur in de maanden september, oktober en november komt uit op 12,6 graden, tegen 10,6 graden normaal, meldt weerbureau weeronline.nl... Lees verder..
 • DNB: markt levensverzekeraars onder druk november 26, 2014
  De markt voor levensverzekeraars staat al enkele jaren onder druk. Het aandeel individuele levenspolissen in de branche was ooit goed voor de helft van de premieomzet, maar dreigt nu op te drogen. Dit... Lees verder..
 • Zeldzame champignon bij Oostzaan gevonden november 26, 2014
  Natuurliefhebbers hebben bij recreatieplas Het Twiske bij Oostzaan enkele exemplaren van de Rafelige champignon aangetroffen. Deze paddenstoelensoort wordt in Nederland met uitsterven bedreigd, aldus... Lees verder..
 • Spullen Moszkowicz mogelijk geveild november 26, 2014
  De bezittingen van voormalig advocaat Bram Moszkowicz worden mogelijk op 3 december openbaar geveild. Dat gebeurt als de rechter in een kort geding in zijn nadeel beslist. Dat schrijft De Telegraaf... Lees verder..