erasmusbrug

Responsive
gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Overname

FMR Producties uit Breezand heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.
De sites www.fmrproducties.nl en www.lokaaltotaal.nl zullen voorlopig naast elkaar blijven bestaan.
Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met FMR Producties via telefoonnummer 0223 66 1425 of stuur een e-mail naar info@fmrproducties.nl.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor FMR Producties / LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Gemeentegids in aangepaste leesvorm

De gemeentegids is toegankelijk voor mensen met een leesbeperking, zoals mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn, of voor mensen die fysiek geen boek kunnen vasthouden. Wij doen dit in samenwerking met de CBB uit Ermelo, De CBB zet de gemeentegids om in gesproken vorm op daisy cd-rom, in braille, in grootletter en digitaal.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@lokaaltotaal.nl of bel naar 0223 66 1425.

Logo CBB - kleur

RECENTE TWEETS

#Vacature vrij: #vertegenwoordiger (ervaring vereist). Meer info: lokaaltotaal.nl…/vacatu…/vertegenwoordiger-fulltime/

Ook @gemeentewoerden heeft een mooie eBook-versie van de gemeentegids: lokaaltotaal.nl/gidsen/woerden/

Snel en gemakkelijk de #gemeentelijke informatie van @gemeente_Bladel vinden? Ga naar het #eBook! lokaaltotaal.nl/gidsen/bladel/

RSS Nieuwsberichten

 • Nederlander spil grote internationale fraude oktober 8, 2015
  AMSTERDAM (ANP) - Op vijf plaatsen in Nederland, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk en België zijn doorzoekingen gedaan voor een internationaal onderzoek naar een miljoenenfraude. Dat gebeurde woensdag, laat het Openbaar Ministerie donderdag weten. Het bericht Nederlander spil grote internationale fraude verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • AB InBev verrast over afwijzing bod SABMiller oktober 8, 2015
  BRUSSEL (ANP) - Bierbrouwer AB InBev is verrast door de afwijzing van zijn overnamebod op SABMiller. Volgens AB InBev biedt het bod van 68 miljard pond (ruim 92 miljard euro) ,,aanzienlijke waarde'' voor alle betrokkenen, meldde het bedrijf donderdag in een verklaring. Het bericht AB InBev verrast over afwijzing bod SABMiller verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Beverwijk – Straatroof: getuigen gezocht! oktober 8, 2015
  Drie onbekende daders stonden omstreeks 21:10 uur de bezorger op te wachten op de Marga Het bericht Beverwijk – Straatroof: getuigen gezocht! verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Tilburg – Inbreker meldt zich vanwege online zetten beelden oktober 8, 2015
  De eigenaar van de woning deed op vrijdag 7 augustus 2015 aangifte. Hij vertelde dat Het bericht Tilburg – Inbreker meldt zich vanwege online zetten beelden verscheen eerst op Nieuws.nl.