PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Johnny de Mol in film met John Cleese oktober 30, 2014
  Johnny de Mol gaat in een film spelen met John Cleese. "De opnamen beginnen in april. Het is een heel mooi script", zegt de presentator en acteur in een aflevering van College Tour die vrijdag door de... Lees verder..
 • Zorgbelang Zuid-Holland niet blij met vrijspraak Haagse 'borstendokter' oktober 30, 2014
  Een woordvoerder van Zorgbelang Zuid-Holland reageert met verbazing over de vrijgesproken 'borstendokter' Rock G. Volgens de woordvoerder lijkt het alsof artsen wegkomen met wanpraktijken en lijkt het... Lees verder..
 • Marokkaanse terreurverdachte langer vast oktober 30, 2014
  De 26-jarige Marokkaan die twee weken geleden in Amsterdam werd opgepakt voor het treffen van voorbereidingen voor een terroristisch misdrijf blijft langer vastzitten. Lees verder..
 • Werkstraf geëist voor bijna overvaren zwemmers oktober 30, 2014
  Tegen een 63-jarige man uit Leiden is donderdag een werkstraf van 150 uur geëist omdat hij vorige zomer bijna over een aantal zwemmers voer die meededen aan de Warmonder Poldercrossloop. Het Openbaar... Lees verder..