PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Dave Roelvink getraumatiseerd door zijn tijd in cel oktober 1, 2014
  Dave Roelvink heeft last van angstaanvallen sinds hij een paar nachten in de cel doorbracht. Aan Story vertelt hij dat die tijd een enorme impact op zijn leven heeft gehad. Lees verder..
 • 'Extra maatregelen overhevelen zorg nu niet nodig' oktober 1, 2014
  Voor de overheveling van zorgtaken van het rijk naar gemeenten worden geen extra maatregelen genomen. Dat is nog niet nodig, heeft staatssecretaris van Volksgezondheid Martin van Rijn (PvdA)... Lees verder..
 • IKEA waarschuwt voor elandpasta oktober 1, 2014
  Mensen die pasta in de vorm van elanden hebben gekocht bij IKEA, kunnen het product terugbrengen naar de winkel. De pasta kan soja bevatten, terwijl dat niet op de verpakking staat vermeld. Dat heeft... Lees verder..
 • Groei Nederlandse industrie trekt weer aan oktober 1, 2014
  Na een dip in augustus is de groei van de Nederlandse productiesector in september weer aangetrokken. De graadmeter voor industriële bedrijvigheid van branchevereniging NEVI steeg naar 52,2. Lees verder..