PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Oosterscheldekering sluit vanwege storm oktober 21, 2014
  De Oosterscheldekering gaat dinsdag iets voor 22.30 uur dicht. Het waterpeil wordt dinsdagnacht na 01.00 uur door een combinatie van springtij en storm erg hoog, meldt Rijkswaterstaat dinsdag. De... Lees verder..
 • Plantenasiel voor dakloze sfeermakers oktober 21, 2014
  Als je niet meer voor een dier kunt zorgen, breng je het naar het asiel. Een plant daarentegen zet je gewoon bij het vuilnis op straat. Tegenwoordig hoeft dit nog niet het einde te zijn van de ooit... Lees verder..
 • Blikseminslag tussen station Baarn en Den Dolder oktober 21, 2014
  Tussen Baarn en Den Dolder rijden dinsdagavond geen treinen meer. Op het traject is de bliksem ingeslagen, meldt de NS. De problemen zijn waarschijnlijk pas om 02.00 uur verholpen. Lees verder..
 • Duikteam zoekt naar persoon in auto te water oktober 21, 2014
  Drie duikteams zijn donderdag in Rotterdam uitgerukt voor een auto die te water is geraakt. Een inzittende is rond 20.40 uur uit het water gehaald en gereanimeerd. De duikers onderzoeken of er nog... Lees verder..