PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Leerdammers reden 20.000 kilometer van Sjanghai naar Rotterdam in een Chinese auto oktober 31, 2014
  Rogier Bikker en Maren Striker werkten enkele jaren in Sjanghai en toen zij besloten naar huis te gaan, pakten zij niet de vliegtuig. De twee vrienden kwamen op het idee om met de auto naar Rotterdam... Lees verder..
 • Frans Bauer dag lang opgesloten met Theo Maassen oktober 31, 2014
  Frans Bauer is een van de gasten in een nieuw seizoen 24 Uur Met... Ook acteur en komiek Jeroen van Koningsbrugge en rapper Typhoon laten zich een dag lang opsluiten met presentator Theo Maassen,... Lees verder..
 • Geen explosief bij auto slachtoffer Veghel oktober 31, 2014
  In het voertuig van een familielid van de man die vrijdag zwaargewond raakte toen zijn auto ontplofte in Veghel zijn geen explosieven gevonden. De 35 omwonenden die vanwege het onderzoek hun woningen... Lees verder..
 • Advies: vang ebolapatiënten op in een ziekenhuis oktober 31, 2014
  Ebolapatiënten moeten gezamenlijk in één ziekenhuis worden opgevangen. Dat adviseert het door het RIVM bijeengeroepen Outbreak Management Team (OMT) aan minister van Volksgezondheid Edith Schippers... Lees verder..