Winterlandschap

Responsive gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e

Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf

Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA

Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Neergeschoten man gevonden in Groningen december 17, 2014
  Op de Froukemaheerd in Groningen is woensdagavond een gewonde man gevonden. Hij is een aantal malen beschoten, zo heeft de politie gemeld. De man wordt onderzocht door ambulancepersoneel en... Lees verder..
 • Over de grens: studente bedankt gulle dakloze met geldinzameling december 17, 2014
  Toen een 22-jarige studente na een avondje stappen geen geld had voor een taxi, bood dakloze Robbie zijn laatste centen aan. De studente hield een geldinzameling. Lees verder..
 • Overleg over vrije artsenkeuze nog aan de gang december 17, 2014
  Er wordt nog steeds naar een oplossing gezocht voor het politiek probleem rond de vrije artsenkeuze. De Op het ministerie van Sociale Zaken overlegt de PvdA met de senatoren die tegen het wetsvoorstel... Lees verder..
 • Honderden actievoerders in Groningen tegen gas december 17, 2014
  Op de Grote Markt in Groningen hebben zich woensdagavond enkele honderden actievoerders verzameld die protesteren tegen de gaswinning in de provincie. De demonstranten eisen van minister Henk Kamp dat... Lees verder..