PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • 'Omstreden complotambtenaar Haifi stapt uit PvdA' september 19, 2014
  De omstreden justitieambtenaar Yasmina Haifi heeft haar partijlidmaatschap van de PvdA opgezegd. Dat schrijft De Telegraaf vrijdag. Een maand geleden werd ze al door het ministerie van Veiligheid en... Lees verder..
 • Heineken op zoek naar nieuw financieel hoofd september 19, 2014
  Heineken is op zoek naar een nieuwe financieel directeur. Dat heeft de bierbrouwer vrijdag bevestigd, nadat Het Financieele Dagblad berichtte dat de huidige chief financial officer René Hooft... Lees verder..
 • Volk wil geen onafhankelijkheid voor Schotland september 19, 2014
  Schotland blijft binnen het Verenigd Koninkrijk. Een meerderheid van de Schotten wil geen onafhankelijkheid, blijkt uit de prognoses. Vicepremier Nicola Sturgeon erkent de nederlaag van het jakamp. Lees verder..
 • KNMI waarschuwt verkeer voor dichte mist september 19, 2014
  Het verkeer moet vrijdagochtend op zijn hoede zijn wegens dichte mist. Daarvoor waarschuwt het KNMI. Het zicht is in grote delen van het land zeer beperkt. In met name Noord-Holland, Flevoland,... Lees verder..