PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Een vijfde ambtenaren: chaos door decentralisatie september 30, 2014
  Een op de vijf gemeenteambtenaren verwacht een chaos als de taken op het gebied van jeugd, zorg en werk door het rijk en de provincie aan gemeenten worden overgedragen. Meer dan de helft verwacht ten... Lees verder..
 • Meeuwis stopt mogelijk met Groots met een Zachte G september 30, 2014
  Guus Meeuwis is er nog niet over uit of hij na volgend jaar weer een concertreeks Groots met een Zachte G wil geven. "Het engeltje en het duiveltje op mijn schouders zijn nog in conclaaf", zegt de... Lees verder..
 • 'Kritiek op topmannen Air France-KLM' september 30, 2014
  Het rommelt in de top van Air France-KLM na de dagenlange staking van de piloten bij de Franse tak van de luchtvaartgroep. De positie van topman Alexandre de Juniac staat ter discussie. Lees verder..
 • Consument let beter op zijn geld september 30, 2014
  Nederlanders staan dit jaar minder vaak rood dan in 2013. Ze letten bovendien iets beter op hun financiën dan een jaar geleden. Dat meldt platform Wijzer in Geldzaken dinsdag na onderzoek onder... Lees verder..