PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • 65-plussers moeten kunnen doorwerken oktober 31, 2014
  Het kabinet wil dat 65-plussers vrijwillig langer kunnen doorwerken. Vandaag bespreken ze volgens de NOS het voorstel, dat moet worden opgenomen in de Wet werken na de AOW-leeftijd. Lees verder..
 • Doutzen vond moederschap lastig na geboorte dochter oktober 31, 2014
  Doutzen Kroes worstelde kort na de geboorte van haar tweede kind met het moederschap. Ze wist zich even geen raad hoe ze voor twee kinderen tegelijk moest zorgen, bekent ze tegen het Amerikaanse... Lees verder..
 • Veel kijkers voor logeerpartijtje Chantal Janzen oktober 31, 2014
  Het nieuwe programma van Chantal Janzen waarin ze blijft logeren bij BN'ers heeft donderdagavond een goede start gemaakt. Ruim 1,5 miljoen mensen stemden af op het RTL 4-programma Chantal Blijft... Lees verder..
 • Bajesprogramma opent ogen Sophie Hilbrand oktober 31, 2014
  Sophie Hilbrand heeft door haar nieuwe programma over een jeugdinrichting een veel beter beeld gekregen van de ongelijkheid in de wereld. "Ik heb een nog groter besef van ongelijke kansen gekregen. Lees verder..