PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Roemenië levert mensenhandelaar uit oktober 24, 2014
  De Roemeense politie heeft vorige week op verzoek van Nederland een 28-jarige Roemeen gearresteerd op verdenking van mensenhandel. Hij zou de leider zijn van een criminele bende die prostituees liet... Lees verder..
 • Steeds meer huurders hebben moeite met rondkomen oktober 24, 2014
  Steeds meer huurders houden aan het eind van de maand te weinig geld over om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Hierdoor is het aantal mensen met het risico om een huurachterstand op te lopen... Lees verder..
 • Jörgen Raymann overwoog overstap naar SBS oktober 24, 2014
  Jörgen Raymann heeft met SBS gesproken over een overstap naar de commerciële zender. Dat onthult de 48-jarige presentator vrijdag in het AD. Lees verder..
 • Weer aantal gestolen vogels Avifauna terecht oktober 24, 2014
  In woningen in Drunen en Den Bosch heeft de politie woensdag zeven vogels gevonden die vorige maand werden buitgemaakt bij een inbraak in vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Bij de... Lees verder..