Winterlandschap

Responsive gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Overname

FMR Producties uit Breezand heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.
De sites www.fmrproducties.nl en www.lokaaltotaal.nl zullen voorlopig naast elkaar blijven bestaan.
Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met FMR Producties via telefoonnummer 0223 66 1425 of stuur een e-mail naar info@fmrproducties.nl.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor FMR Producties / LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Gemeentegids in aangepaste leesvorm

Logo CBB - kleur

De gemeentegids is toegankelijk voor mensen met een leesbeperking, zoals mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn, of voor mensen die fysiek geen boek kunnen vasthouden. Wij doen dit in samenwerking met de CBB uit Ermelo, De CBB zet de gemeentegids om in gesproken vorm op daisy cd-rom, in braille, in grootletter en digitaal.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@lokaaltotaal.nl of bel naar 0223 66 1425.

RECENTE TWEETS

Het #eBook van de nieuwe #gemeentegids van @gem_Nijmegen staat online. Bekijk het eBook hier: lokaaltotaal.nl/gidsen/nijmege…

LT-DKM BV is per direct op zoek naar #vertegenwoordigers. Klik op de link voor alle info: lokaaltotaal.nl/corporate/over… pic.twitter.com/U54WCKyLwC

#vacature #dtp voor vormgeven #gemeentegidsen. Fulltime functie. Per januari beschikbaar. Interesse? Mail CV naar marjo@fmrproducties.nl.

Inwoners van @GemBeek, de nieuwe #gemeentegids is ook online te bekijken via het #eBook: lokaaltotaal.nl/gidsen/beek/

RSS Nieuwsberichten

 • ‘Ringweg A10 gevaarlijkste snelweg’ februari 10, 2016
  LIJNDEN (ANP) - De ringweg A10 bij Amsterdam is de gevaarlijkste snelweg van het land. Want daar gebeuren per kilometer asfalt de meeste ongelukken van alle Nederlandse snelwegen. Dat blijkt uit onderzoek van de VerkeersInformatieDienst (VID) naar de ongevalscijfers over vorig jaar. Het bericht ‘Ringweg A10 gevaarlijkste snelweg’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • AEX opent met kleine winst februari 10, 2016
  AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse beurs is woensdag iets hoger aan de handelsdag begonnen. Ook de andere Europese graadmeters openden in de plus, na twee dagen met forse koersdalingen. Op Beursplein 5 kwamen de hoofdfondsen Heineken en AkzoNobel met hun jaarcijfers Het bericht AEX opent met kleine winst verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Bucks verslaan Celtics in NBA februari 10, 2016
  MILWAUKEE (ANP) - In de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA heeft Milwaukee Bucks dinsdagavond (lokale tijd) voor eigen publiek een einde gemaakt aan een serie van vijf nederlagen. De thuisploeg zegevierde met 112-111 over Boston Celtics. Khris Middleton voorkwam een verlenging in het Bradley Center. Met 0,6 seconde op klok scoorde hij uit een vrije worp. Middleton […]
 • ‘Japanse brouwer brengt bod uit op Grolsch’ februari 10, 2016
  TOKIO (AFN) - De Japanse brouwer Asahi Group neemt het Nederlandse biermerk Grolsch en het Italiaanse biermerk Peroni over van SABMiller. Dat meldde de Japanse zakenkrant Nikkei woensdag. Het bericht ‘Japanse brouwer brengt bod uit op Grolsch’ verscheen eerst op Nieuws.nl.