Slide background

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Onderhoudswerk-
zaamheden

Deze nieuwe website is recent in gebruik genomen en wordt op dit moment nog bijgewerkt. Mocht u foutmeldingen tegenkomen, aarzel niet en laat het ons weten via het e-mailadres: info@lokaaltotaal.nl.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RSS Nieuwsberichten

 • Vermiste jongen laat afscheidsbrief achter september 2, 2014
  De 19-jarige Bas van Haren uit Wijchen is sinds maandagochtend vermist. Hij heeft een afscheidsbrief achtergelaten. De politie is ingeschakeld. Lees verder..
 • De NS brengt je thuis tot aan de voordeur als de laatste trein uitvalt september 2, 2014
  Vanaf volgend jaar hoef je niet meer zelf uit te zoeken hoe je thuis komt wanneer de laatste trein uitvalt. De NS gaat je naar huis brengen. Lees verder..
 • Jeroen Pauw legt het af tegen Humberto Tan september 2, 2014
  De eerste aflevering van Jeroen Pauws nieuwe talkshow Pauw heeft maandagavond 737 duizend mensen getrokken. Daarmee bleef hij flink achter bij zijn voornaamste concurrent, Humberto Tan, die met zijn... Lees verder..
 • Dode man op straat gevonden in Rotterdam september 2, 2014
  Dinsdagochtend is in Rotterdam een dode man op straat gevonden. De politie doet onderzoek. Het is onduidelijk wat er is gebeurd. Een misdrijf wordt niet uitgesloten.  Lees verder..