PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Families krijgen schadevergoeding na dug-outongeluk september 23, 2014
  De families die getroffen zijn door het dug-outongeluk in Twijzel in mei hebben met de gemeente Achtkarspelen overeenstemming bereikt over een schadevergoeding. Lees verder..
 • 'Nederlander verdrinkt in Spaanse jachthaven' september 23, 2014
  Een 60-jarige Nederlander is in de nacht van maandag op dinsdag verdronken nadat hij in het water was gevallen op een jachtclub op Mallorca. Dat meldt de Spaanse krant Diario de Mallorca dinsdag op... Lees verder..
 • Philips splitst zich in tweeën september 23, 2014
  Philips splitst zich op in twee bedrijven. Het nieuwe Philips Healthtech wordt een combinatie van de onderdelen Healthcare en Consumer Lifestyle. Philips Lighting wordt verzelfstandigd. Philips maakte... Lees verder..
 • Meer onderzoek naar leefsituatie kindmigranten september 23, 2014
  Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher (PvdA) stelt een uitgebreid onderzoek in naar de leefsituatie van Poolse, Bulgaarse en Roemeense kinderen. Dat schrijft hij in een brief aan de Tweede Kamer... Lees verder..