Winterlandschap

Responsive gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e

Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf

Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA

Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Urk haalt opnieuw bijna ton op voor Ethiopië december 25, 2014
  Tijdens de jaarlijkse kerstcollecte in Urk is donderdag 92.709 euro opgehaald voor projecten in Ethiopië Het bericht Urk haalt opnieuw bijna ton op voor Ethiopië verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Johnny Depp probeert van drank af te blijven december 25, 2014
  Johnny Depp probeert van de alcohol af te blijven. Sinds zijn gênante optreden tijdens een Het bericht Johnny Depp probeert van drank af te blijven verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Oud-basketballer Fox van MPC Capitals doodgeschoten december 25, 2014
  De Amerikaanse oud-basketballer Nate Fox is maandag in Bloomingdale in Illinois doodgeschoten. Dat meldt het Het bericht Oud-basketballer Fox van MPC Capitals doodgeschoten verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Imitator Amy Winehouse: Ik ben haar halfzus december 25, 2014
  Laura Jane Butler is de enige imitator van Amy Winehouse die de goedkeuring kan wegdragen Het bericht Imitator Amy Winehouse: Ik ben haar halfzus verscheen eerst op Nieuws.nl.