PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Automobilist ramt gevel van winkel en overlijdt september 21, 2014
  In het centrum van Groningen is zondagochtend een dode gevallen toen de auto waarin het slachtoffer zat tegen een winkel aanreed. Een tweede inzittende raakte zwaargewond, meldt de politie. Hun... Lees verder..
 • Veel zeldzame wespspinnen bij spinnentelling september 21, 2014
  Bij de nationale huis- en tuinspinnentelling zijn dit jaar opvallend veel wespspinnen waargenomen. De deelnemers aan de telling zagen in totaal 54 exemplaren van het zeldzame diertje. De kruisspin is... Lees verder..
 • Nazomer voorbij; vanaf zondag zes graden kouder september 21, 2014
  Met middagtemperaturen van rond de 18 graden is de nazomer vanaf zondag voorbij. Een storing heeft het mooie weer uit het land gedreven, waardoor de temperaturen de komende dagen zo'n zes graden lager... Lees verder..
 • Bredenaar geëlektrocuteerd in woning september 20, 2014
  Een oudere inwoner van Breda is zaterdag geëlektrocuteerd. De Bredenaar is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Lees verder..