Slide background

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Onderhoudswerk-
zaamheden

Deze nieuwe website is recent in gebruik genomen en wordt op dit moment nog bijgewerkt. Mocht u foutmeldingen tegenkomen, aarzel niet en laat het ons weten via het e-mailadres: info@lokaaltotaal.nl.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor hypnotherapie JEC therapie in Breda hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/O6Y9VF1jARM?li…

Voor kapper Home Hair Coiffure in Leiderdorp hebben we deze video gemaakt: youtu.be/LvIkNYb9HHc?li…

Voor schoonheidssalon Revivre in Dongen hebben wij deze video gemaakt : youtu.be/6uOPB6Cf27k?li…

RSS Nieuwsberichten

 • 'Hogeschool stelt horlogeverbod in bij tentamens' augustus 29, 2014
  De Hogeschool Rotterdam stelt waarschijnlijk een horlogeverbod in bij tentamens. Dat schrijft De Telegraaf vrijdag. De maatregel heeft te maken met de zogenoemde smartwatches. Lees verder..
 • Meer omzet en winst voor luchthaven Schiphol augustus 29, 2014
  Schiphol heeft in het eerste halfjaar, mede dankzij de volledige overname van een vastgoedfonds, bijna tien procent meer omzet weten te boeken. De nettowinst steeg met ruim vijftien procent. Lees verder..
 • 'Veiligheid drinkwater bedreigd door boren' augustus 29, 2014
  De drinkwatervoorziening loopt grote risico's, omdat bedrijven vaker toestemming vragen en krijgen om tot grote diepten te boren voor onderzoek. Bij de boringen wordt vaak op grote schaal met... Lees verder..
 • 'Kabinet pakt radicalen aan met strakkere regie' augustus 29, 2014
  Door landelijk een strakkere regie te gaan voeren over de aanpak van radicaliserende moslims, wil het kabinet jihadisten sneller in het vizier van de overheid krijgen. Dat staat volgens De Telegraaf... Lees verder..