Slide background

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Onderhoudswerk-
zaamheden

Deze nieuwe website is recent in gebruik genomen en wordt op dit moment nog bijgewerkt. Mocht u foutmeldingen tegenkomen, aarzel niet en laat het ons weten via het e-mailadres: info@lokaaltotaal.nl.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RSS Nieuwsberichten

 • Trambotsing bij station Hollands Spoor september 1, 2014
  Bij station Den Haag Hollands Spoor zijn maandagavond twee trams op elkaar gebotst. Dat meldt HTM. Het is niet duidelijk of er gewonden zijn. Het tramverkeer ondervindt veel hinder van het ongeluk. Lees verder..
 • Militair vast voor mishandelen collega's september 1, 2014
  Een 24-jarige militair is maandag op Curaçao aangehouden voor het mishandelen van collega's. Een aantal militairen heeft zaterdag aangifte tegen de man gedaan van 'stelselmatige mishandeling', meldt... Lees verder..
 • Jeroen Pauw maalt niet om concurrentie Humberto Tan september 1, 2014
  Jeroen Pauw is niet bezig met de concurrentiestrijd met Humberto Tan. "Daar ga ik me even niet op richten. We proberen een goede uitzending te maken", zei Pauw, die het vanaf maandag met zijn... Lees verder..
 • Tbs-kliniek deed te weinig om smokkel te voorkomen september 1, 2014
  Tbs-kliniek de Rooyse Wissel in Venray had meer kunnen doen om te voorkomen dat tbs'ers mobiele telefoons en drugs, wapens en geld in hun bezit hadden. Dat blijkt uit een onderzoek van de Inspectie... Lees verder..