Slide background

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Onderhoudswerk-
zaamheden

Deze nieuwe website is recent in gebruik genomen en wordt op dit moment nog bijgewerkt. Mocht u foutmeldingen tegenkomen, aarzel niet en laat het ons weten via het e-mailadres: info@lokaaltotaal.nl.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor hypnotherapie JEC therapie in Breda hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/O6Y9VF1jARM?li…

Voor kapper Home Hair Coiffure in Leiderdorp hebben we deze video gemaakt: youtu.be/LvIkNYb9HHc?li…

Voor schoonheidssalon Revivre in Dongen hebben wij deze video gemaakt : youtu.be/6uOPB6Cf27k?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Koning omhelst president Gauck augustus 30, 2014
  Koning Willem-Alexander heeft de Duitse bondspresident Joachim Gauck met een omhelzing bedankt voor zijn toespraak tijdens de viering van het 200-jarig bestaan van het koninkrijk in Maastricht. Van... Lees verder..
 • 'NFI te druk met MH17 voor andere zaken' augustus 30, 2014
  Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) heeft zijn handen zo vol aan de afhandeling van de ramp met vlucht MH17 in Oekraïne dat het niet toekomt aan veel ander onderzoek. Dat heeft RTL Nieuws... Lees verder..
 • Pepernoten ook al landelijk in de schappen van de Hema, zónder Zwarte Piet op de verpakking augustus 30, 2014
  Ook de Hema verkoopt sinds deze week weer pepernoten. Er staat geen Zwarte Piet op de verpakking, maar de pepernoten smaken hetzelfde als altijd.  Lees verder..
 • Drie sterfgevallen in één week in tbs-kliniek augustus 30, 2014
  Bij de Limburgse tbs-kliniek De Rooyse Wissel zijn deze week drie tbs'ers overleden. Dat bevestigt het ministerie van Veiligheid en Justitie zaterdag na berichtgeving door het EO-programma Dit Is de... Lees verder..