erasmusbrug

Responsive
gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Overname

FMR Producties uit Breezand heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.
De sites www.fmrproducties.nl en www.lokaaltotaal.nl zullen voorlopig naast elkaar blijven bestaan.
Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met FMR Producties via telefoonnummer 0223 66 1425 of stuur een e-mail naar info@fmrproducties.nl.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor FMR Producties / LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Gemeentegids in aangepaste leesvorm

De gemeentegids is toegankelijk voor mensen met een leesbeperking, zoals mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn, of voor mensen die fysiek geen boek kunnen vasthouden. Wij doen dit in samenwerking met de CBB uit Ermelo, De CBB zet de gemeentegids om in gesproken vorm op daisy cd-rom, in braille, in grootletter en digitaal.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@lokaaltotaal.nl of bel naar 0223 66 1425.

Logo CBB - kleur

RECENTE TWEETS

Ook @gemeentewoerden heeft een mooie eBook-versie van de gemeentegids: lokaaltotaal.nl/gidsen/woerden/

Snel en gemakkelijk de #gemeentelijke informatie van @gemeente_Bladel vinden? Ga naar het #eBook! lokaaltotaal.nl/gidsen/bladel/

De #gemeentegids van #Voerendaal is uiteraard ook als #eBook te vinden! Ga naar lokaaltotaal.nl/gidsen/voerend… om de gids door te kunnen bladeren.

RSS Nieuwsberichten

 • Rutte samen met Belgen op missie naar Atlanta oktober 5, 2015
  DEN HAAG (ANP) - Premier Mark Rutte bezoekt samen met zijn Vlaamse collega Geert Bourgeois van maandag tot en met woensdag Atlanta, in het zuidoosten van de Verenigde Staten. Ze voeren een handelsmissie aan met 85 Nederlandse en Vlaamse bedrijven en kennisinstituten. Het bericht Rutte samen met Belgen op missie naar Atlanta verscheen eerst op […]
 • Weer toernooizege voor Michaëlla Krajicek oktober 4, 2015
  LAS VEGAS (ANP) - Tennisster Michaëlla Krajicek heeft het ITF-toernooi in Las Vegas gewonnen. In de finale versloeg ze de als zevende geplaatste Amerikaanse Shelby Rogers met 6-3 6-1. Het bericht Weer toernooizege voor Michaëlla Krajicek verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • KNMI waarschuwt voor dichte mist oktober 4, 2015
  DE BILT (ANP) - Het KNMI waarschuwt dat ten noorden van de grote rivieren lokaal dichte mist kan voorkomen met een zicht van minder dan 200 meter. Het weerinstituut heeft voor dat gebied waarschuwingscode geel (mogelijk kans op gevaarlijk weer) afgegeven. Het bericht KNMI waarschuwt voor dichte mist verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Geen poging doodslag door trucker oktober 4, 2015
  Een 37-jarige politieagent van de politie eenheid Rotterdam verloor donderdag zijn arm bij een verkeersincident Het bericht Geen poging doodslag door trucker verscheen eerst op Nieuws.nl.