PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Vervuilende auto's worden geweerd in Rotterdam november 27, 2014
  Rotterdam wil alsnog vervuilende auto's gaan weren uit de binnenstad. Het college komt binnenkort met een voorstel om de milieuzone flink uit te breiden. Ook worden meer vieze voertuigen geweerd. Dat... Lees verder..
 • Auto stond dwars op weg voor fataal ongeluk Drenthe november 27, 2014
  Het ongeluk in Drenthe waardoor woensdagavond vier vrouwen om het leven kwamen, kwam doordat de auto waarin de slachtoffers zaten dwars op de weg was komen te staan. Waardoor dat kwam, wist de politie... Lees verder..
 • Energierekening volgend jaar 25 euro omlaag november 27, 2014
  Huishoudens zijn volgend jaar gemiddeld 25 euro minder kwijt aan hun energierekening. Dit komt doordat netbeheerders volgend jaar minder hoge tarieven voor het transport en de aansluiting van gas en... Lees verder..
 • Fiscus krijgt wanbetaler beter in het vizier november 27, 2014
  De belastingdienst heeft dit jaar ruim vijftig miljoen euro meer geïnd van wanbetalers dan in 2013. Dat zegt directeur Hans Blokpoel van de Belastingdienst donderdag in het AD. Door een verbeterde... Lees verder..