Slide background

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Onderhoudswerk-
zaamheden

Deze nieuwe website is recent in gebruik genomen en wordt op dit moment nog bijgewerkt. Mocht u foutmeldingen tegenkomen, aarzel niet en laat het ons weten via het e-mailadres: info@lokaaltotaal.nl.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RSS Nieuwsberichten

 • Paardenbeul verminkt paard in Amersfoort september 2, 2014
  De paardenbeul is terug. Afgelopen maandag werd een paard in Amersfoort op klaarlichte dag de dupe van zijn daden. De merrie is toegetakeld met een scherp voorwerp.  Lees verder..
 • Rutte houdt mond over nieuwe post Timmermans september 2, 2014
  Premier Mark Rutte (VVD) wil nog niet zeggen welke portefeuille minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) krijgt als eurocommissaris. Wel liet hij tijdens een debat in de Tweede Kamer... Lees verder..
 • Vrachtwagen rijdt wielrenner dood in Limburg september 2, 2014
  Een wielrenner is dinsdagavond om het leven gekomen bij een ongeluk met een vrachtwagen in het Limburgse Heibloem. Dat meldt de politie. Het slachtoffer maakte deel uit van een groepje renners. Lees verder..
 • Jett Rebel betreedt Heinken Music Hall september 2, 2014
  Jett Rebel beklimt volgend jaar het podium van de Heineken Music Hall. De zanger staat op 21 februari in de Amsterdamse concerthal, werd dinsdagavond bekendgemaakt. Kaartjes voor het optreden zijn... Lees verder..