Slide background

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Onderhoudswerk-
zaamheden

Deze nieuwe website is recent in gebruik genomen en wordt op dit moment nog bijgewerkt. Mocht u foutmeldingen tegenkomen, aarzel niet en laat het ons weten via het e-mailadres: info@lokaaltotaal.nl.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RSS Nieuwsberichten

 • 'Daling Nederlandse bestedingen Duitsland door tol' september 1, 2014
  De Duitse economie kan tot een miljard euro van Nederlandse consumenten mislopen als de Duitse regering besluit de tolplannen door te voeren. Nederlanders zullen door de heffing veel minder vaak naar... Lees verder..
 • Nederland wil leren van Deens jeugdzorgstelsel september 1, 2014
  Om te zien wat Nederland kan leren van de hervorming van het jeugdzorgstelsel in Denemarken, brengt een Nederlandse delegatie maandag en dinsdag een bezoek aan het Scandinavische land.  Lees verder..
 • Zeespin nu ook in Nederland september 1, 2014
  We hebben een nieuwe diersoort in Nederland. De gedoornde zeespin oftewel de endeis spinosa en krijgt een plekje op onze faunalijst. Lees verder..
 • Zware klappen voor bierbrouwers door sluiting cafés september 1, 2014
  Bierbrouwers hebben het zwaar te verduren nu het aantal cafés steeds verder afneemt. De Telegraaf schrijft maandag over een 'veldslag'. In vijf jaar tijd is het aantal cafés gedaald van 8400 naar... Lees verder..