PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Market Garden herdenking onder grote belangstelling afgesloten september 21, 2014
  De grootschalige herdenking van Market Garden is afgesloten. Met de nagespeelde Waaloversteek in Nijmegen kwam er een einde aan de herinneringsevenementen van de operatie 70 jaar geleden. Lees verder..
 • Arrestante bevalt in politiecel Eindhoven september 21, 2014
  Een vrouw die zaterdag was opgepakt is zondagmiddag in haar cel op het politiebureau in Eindhoven bevallen. Dat laat een woordvoerder van de politie weten. Moeder en zoon maken het volgens hem goed. Lees verder..
 • Storing bij thuisbezorgd.nl september 21, 2014
  Thuisbezorgd.nl kampt zondagavond met een storing. Dat laat de site, waar veel afhaalmaaltijden worden besteld, weten. Bezoekers kunnen de site niet bereiken of verkeren in onzekerheid of hun... Lees verder..
 • 'Terminale thuiszorg in gevaar' september 21, 2014
  De Belastingdienst wil een einde maken aan de inzet van zzp'ers in de thuiszorg. Dat meldt Nieuwsuur zondag. De inzet van zelfstandigen zou jarenlang zijn gedoogd, maar het afgelopen jaar zou de... Lees verder..