Winterlandschap

Responsive gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Overname

FMR Producties uit Breezand heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.
De sites www.fmrproducties.nl en www.lokaaltotaal.nl zullen voorlopig naast elkaar blijven bestaan.
Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met FMR Producties via telefoonnummer 0223 66 1425 of stuur een e-mail naar info@fmrproducties.nl.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor FMR Producties / LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Gemeentegids in aangepaste leesvorm

Logo CBB - kleur

De gemeentegids is toegankelijk voor mensen met een leesbeperking, zoals mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn, of voor mensen die fysiek geen boek kunnen vasthouden. Wij doen dit in samenwerking met de CBB uit Ermelo, De CBB zet de gemeentegids om in gesproken vorm op daisy cd-rom, in braille, in grootletter en digitaal.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@lokaaltotaal.nl of bel naar 0223 66 1425.

RECENTE TWEETS

Ook voor gemeente @aaenhunze hebben we een #eBook gemaakt. Dit is de online bladerbare versie van de #gemeentegids. lokaaltotaal.nl/gidsen/aa-en-h…

Wist u dat we #eBooks maken van onze #gemeentegidsen/#informatiegidsen? Wel zo handig! Voorbeeld A'dam Nieuw West: fmrproducties.nl/ebook/NieuwWes…

Weer een tevreden klant! Bekijk onze fraaie #bedrijfsfilm over Van den Berg's Optiek in Putten hier: youtu.be/txGnS_n-L3Q

RSS Nieuwsberichten

 • Curaçao heeft regering voor tien maanden november 30, 2015
  WILLEMSTAD (ANP) - Gouverneur Lucille George-Wout heeft maandagmiddag (lokale tijd) op Curaçao een nieuw kabinet beëdigd. De coalitie van vijf partijen staat onder leiding van minister-president Ben Whiteman. Het bericht Curaçao heeft regering voor tien maanden verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Vuilnisbakken gemeente Den Bosch te klein voor zakken: 200 euro boete voor inwoners november 30, 2015
  Janneke van Doorn uit Den Bosch is woedend. De afvalplaatsen in haar straat blijken structureel Het bericht Vuilnisbakken gemeente Den Bosch te klein voor zakken: 200 euro boete voor inwoners verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Dumoulin: prijs dit jaar terecht gewonnen november 30, 2015
  DEN BOSCH (ANP) - Tom Dumoulin vindt dat hij dit jaar terecht is gekozen tot Wielrenner van het Jaar. ,,Vorig jaar vond ik dat niet’’, reageerde de Limburgse coureur na ontvangst van de Gerrit Schulte Trofee op het Wielergala in Den Bosch. Het bericht Dumoulin: prijs dit jaar terecht gewonnen verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Bijna helft van de kinderzitjes voldoet niet aan de eisen november 30, 2015
  Tien van de 24 onderzochte kinderstoeltjes voldoen niet aan de veiligheidseisen. De mankementen variëren van Het bericht Bijna helft van de kinderzitjes voldoet niet aan de eisen verscheen eerst op Nieuws.nl.