PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgever van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e
Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf
Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA
Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • 'Hiddink mag voorlopig blijven van KNVB' oktober 21, 2014
  Guus Hiddink mag voorlopig van de KNVB aanblijven als bondscoach. De voetbalbond wil de Varssevelder de komende interlands tegen Mexico en Letland op de bank hebben, meldt het Algemeen Dagblad... Lees verder..
 • Verklaringen kroongetuige Ros in boekvorm oktober 21, 2014
  De verklaringen die de Amsterdamse 'moordmakelaar' Fred Ros heeft afgelegd tegenover justitie verschijnen in boekvorm. Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink publiceert het boek dinsdag, meldt hij op... Lees verder..
 • Consumptie groeit in snelste tempo sinds 2010 oktober 21, 2014
  Consumenten hebben in augustus voor het eerst in bijna vier jaar fors meer uitgegeven dan in dezelfde maand een jaar eerder, vooral aan duurzame goederen. De consumptie van huishoudens steeg met... Lees verder..
 • Mr. Probz mag Verenigde Staten niet in om strafblad oktober 21, 2014
  Mr. Probz moet zijn plannen voor een promotietournee in de Verenigde Staten voorlopig nog even uitstellen. De 30-jarige zanger heeft een strafblad, waardoor hij geen werkvisum krijgt. Dat zegt Mr. Lees verder..