Winterlandschap

Responsive gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor LokaalTotaal / De Kleine Media. Pas op! Alleen het bedrijf Collactive beheert debiteuren voor ons. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

RECENTE TWEETS

Voor installatiebureau Montec in Groningen hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGh1e

Voor Homan Zonwering in #Amsterdam hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGgOf

Voor #tennispark @thordebataaf hebben we deze video gerealiseerd: ow.ly/BGghA

Voor Strada Motoren in #Dongen hebben we deze video gerealiseerd: youtu.be/TNPUS9V7DhA?li…

RSS Nieuwsberichten

 • Gemeente Enschede berekent begroting in kratten bier december 20, 2014
  Een begroting is voor de meesten iets vaags met getallen waarvan de exacte inhoud onduidelijk is. Om het allemaal iets concreter te maken voor de 'gewone burger' heeft de gemeente Enschede daarom iets... Lees verder..
 • Amsterdamse ambtenaren teleurgesteld over kerstpakket december 20, 2014
  Dit jaar waren er geen Bourgondische kerstpakketten met goede wijn en lekkernijen bij voor de werknemers van de gemeente Amsterdam. Een sleutelhanger en een scheurkalender met weetjes over Amsterdam... Lees verder..
 • 93-jarige automobilist dood na ongeluk december 20, 2014
  Een bejaarde bestuurder is zaterdag om het leven gekomen, nadat zijn auto in de sloot was gereden tussen Haarlem en Schiphol. Het ongeval had plaats bij Boesingheliede, in de buurt van knooppunt... Lees verder..
 • Ruim 2,4 miljoen voor Serious Request december 20, 2014
  Na twee dagen niet eten en non-stop verzoekplaatjes draaien hebben de 3FM-djs in het Glazen Huis inmiddels ruim 2,4 miljoen euro opgehaald. Lees verder..