Winterlandschap

Responsive gemeentegidsen

Geoptimaliseerde content
voor elke schermgrootte.

Overname

FMR Producties uit Breezand heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.
De sites www.fmrproducties.nl en www.lokaaltotaal.nl zullen voorlopig naast elkaar blijven bestaan.
Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met FMR Producties via telefoonnummer 0223 66 1425 of stuur een e-mail naar info@fmrproducties.nl.

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor FMR Producties / LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Gemeentegids in aangepaste leesvorm

Logo CBB - kleur

De gemeentegids is toegankelijk voor mensen met een leesbeperking, zoals mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn, of voor mensen die fysiek geen boek kunnen vasthouden. Wij doen dit in samenwerking met de CBB uit Ermelo, De CBB zet de gemeentegids om in gesproken vorm op daisy cd-rom, in braille, in grootletter en digitaal.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@lokaaltotaal.nl of bel naar 0223 66 1425.

RECENTE TWEETS

Het #eBook van de nieuwe #gemeentegids van @gem_Nijmegen staat online. Bekijk het eBook hier: lokaaltotaal.nl/gidsen/nijmege…

LT-DKM BV is per direct op zoek naar #vertegenwoordigers. Klik op de link voor alle info: lokaaltotaal.nl/corporate/over… pic.twitter.com/U54WCKyLwC

#vacature #dtp voor vormgeven #gemeentegidsen. Fulltime functie. Per januari beschikbaar. Interesse? Mail CV naar marjo@fmrproducties.nl.

Inwoners van @GemBeek, de nieuwe #gemeentegids is ook online te bekijken via het #eBook: lokaaltotaal.nl/gidsen/beek/

RSS Nieuwsberichten

 • Nederland stapt over op 4G februari 12, 2016
  DEN HAAG (ANP) - Nederlanders gebruiken steeds meer de nieuwe 4G-technologie voor mobiel internet. Het dataverkeer via de oudere technologie 3G groeit niet meer, terwijl het verkeer op het 4G-netwerk sterk in de lift zit. Het bericht Nederland stapt over op 4G verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Busverkeer Amsterdam-Noord komt weer op gang februari 12, 2016
  AMSTERDAM (ANP) - Bussen in Amsterdam-Noord die vrijdagochtend stilstonden vanwege stakende chauffeurs, gaan weer rijden. Volgens een woordvoerder van vervoersbedrijf GVB is het busverkeer binnen een uur weer volledig op gang. Het bericht Busverkeer Amsterdam-Noord komt weer op gang verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • AEX opent hoger februari 12, 2016
  AMSTERDAM (ANP) - De Amsterdamse beurs is vrijdag hoger begonnen, na de forse koersverliezen van een dag eerder. Ook de andere graadmeters in Europa toonden wat herstel. Het bericht AEX opent hoger verscheen eerst op Nieuws.nl.
 • Flink gestrooid vanwege gladheid februari 12, 2016
  DEN HAAG (ANP) - Rijkswaterstaat heeft in de nacht van donderdag op vrijdag flink gestrooid vanwege de verwachte gladheid in grote delen van Nederland. In de noordelijke provincies, Overijssel, Gelderland en delen van Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant gingen de strooiwagens de weg op. Het bericht Flink gestrooid vanwege gladheid verscheen eerst op Nieuws.nl.