Slide background

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Onderhoudswerk-
zaamheden

Deze nieuwe website is recent in gebruik genomen en wordt op dit moment nog bijgewerkt. Mocht u foutmeldingen tegenkomen, aarzel niet en laat het ons weten via het e-mailadres: info@lokaaltotaal.nl.
Alvast bedankt voor uw medewerking.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RSS Nieuwsberichten

 • Achttien Nederlanders verdacht van jihadplannen september 17, 2014
  Achttien Nederlanders worden verdacht van het steunen van de jihad of het plannen van een jihadreis. Dat concludeert Trouw woensdag uit een rondgang langs de parketten van het Openbaar Ministerie. Lees verder..
 • Plus wint Liegebeestverkiezing Wakker Dier september 17, 2014
  Met een kaasverpakking die de indruk wekt dat de koeien die de melk hebben geleverd met hun kalf op de wei lopen, heeft supermarktketen Plus de Liegebeestverkiezing van Wakker Dier gewonnen. Lees verder..
 • Vrij spel voor wildplassers door kabinetsplannen september 17, 2014
  Vanaf volgend jaar kunnen inwoners meer overlast ervaren van verloederende buurten en wildplassers. Het kabinet stopt met de vergoeding die gemeenten krijgen voor de aanpak aso's. Dat meldt een... Lees verder..
 • Auto rijdt in op station Vlaardingen-Oost september 17, 2014
  Een auto is woensdagochtend ingereden op het NS-station Vlaardingen-Oost en is vervolgens in brand gevlogen. Het station is hierdoor voorlopig niet te gebruiken, meldt de politie. Lees verder..