PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Welkom

Welkom op de website van Lokaaltotaal, uitgeverij van gemeentegidsen. U kunt het menu aan de rechter bovenkant gebruiken om te navigeren door de website. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van recent verschenen gidsen.

Download onze app

Wilt u alle informatie van LokaalTotaal ook op uw mobiel? Download dan onze mobiele applicatie voor de iPhone of Android.

Duurzaam drukwerk

Het maken en produceren van drukwerk wordt nog steeds bij veel mensen onterecht geassocieerd met ontbossing en verslechtering van het milieu. Echter, wanneer bij het inkoopproces de juiste keuzes worden gemaakt is drukwerk een duurzaam medium met een lage milieu-impact. Papier en karton zijn bijvoorbeeld zeer goed recyclebaar. Lees verder >

RSS Nieuwsberichten

 • Groningen moest in buidel tasten voor The Passion september 18, 2014
  De gemeente Groningen heeft bijna 33 duizend euro bij moeten leggen voor The Passion. Sponsoren voor de voorstelling van het Paasverhaal bleven uit, schrijft het Dagblad van het Noorden donderdag. Lees verder..
 • Tussentijds aflossen hypotheek meer in trek september 18, 2014
  Ruim een kwart van de woningbezitters overweegt in het derde kwartaal een tussentijdse aflossing van de hypotheek. Een kwartaal geleden speelde nog twintig procent met die gedachte. Lees verder..
 • Schuine Friends-grap verrast 'Nederlandse' Gunther nog steeds september 18, 2014
  James Michael Tyler, bekend als Gunther uit Friends, kan het nog steeds niet geloven dat zijn Nederlandstalige grap de sitcom haalde. "Ross maakt hem uit voor ezel en Gunther reageert met: jij hebt... Lees verder..
 • 'Wilders misbruikt onderzoekscijfers' september 18, 2014
  PVV-leider Geert Wilders heeft oude onderzoeksresultaten misbruikt door bij de algemene politieke beschouwingen in de Tweede Kamer te stellen dat 73 procent van de Nederlandse moslims Syriëgangers... Lees verder..