PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

Kunt u vinden wat u zoekt?

lokaaltotaal ik zoek etc ikzoeketc
Het leukste online magazine voor dagjes weg!
Ikzoeketc.nl de zoeksite voor ultieme ontspanning. Laat u zich verwennen in een beautysalon, geniet u van de verschillende smaken bij een gezellig restaurant of gaat u los bij een super leuk festival? Op www.ikzoeketc.nl vindt u het allemaal! Ook adverteren met uw restaurant, hotel of leuke dagjes weg? Neem een kijkje op www.ikzoeketc.nl

Overal Up-to-date Nieuws!

Lokaal Nieuws LokaalTotaal FMR Producties

Gecertificeerd door GOC en ECABO,
sinds 2013 een erkend leerbedrijf.

GOC erkend leerbedrijf FMR Producties LokaalTotaal

ECABO erkend leerbedrijf FMR Producties LokaalTotaal

RECENTE UITGAVEN

Heel Nederland in 1 App!

FMR_APP2

PROJECTEN

Burgemeester Lambooij reikt gemeentegids Putten 2017 uit


Burgemeester Lambooij heeft, samen met de eigenaren van FMR Producties (uitgever van de gemeentegids), de eerste exemplaren van de gemeentegids 2017 uitgereikt aan de fotografen van de foto’s in de gemeentegids.

In september 2016 heeft de gemeente Putten inwoners gevraagd een mooie dorpsfoto te delen voor de gemeentegids 2017. Hier is massaal op gereageerd. Van de ruim 150 ingezonden foto’s is een selectie gemaakt van 35 foto’s. Dertien fotografen hebben 23 februari de gemeentegids 2017 in ontvangst mogen nemen.

Van maandag 27 februari tot en met vrijdag 3 maart wordt de gemeentegids 2017 huis aan huis verspreid. Ontvangt u volgende week geen gids, dan kunt u bij de receptie van het gemeentehuis (Fontanusplein 1) een exemplaar afhalen.

Lees meer...

Gemeentefilms

    

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor FMR Producties / LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Overname

FMR Producties heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.

Drempelvrij

Onze digitale gemeentegids is goedgekeurd volgens de nieuwste webrichtlijnen. Daar zijn we trots op!
Accessibility heeft onze digitale gemeentegids onderzocht op de toegankelijkheidseisen op het niveau Webrichtlijnen versie 2, niveau AA. De site voldoet tevens aan Niveau A en AA van WCAG2.0 van W3.

Certificaat

Dit certificaat geeft aan dat onze website voldoet aan de AA richtlijnen van het Waarmerk drempelvrij.nl. Dit betekent dat de website gebruikt kan worden door iedereen, inclusief mensen met een beperking zoals blinden en doven. De inspectie is uitgevoerd door Stichting Accessibility.

Aangepaste Leesvorm

Blind, slechtziend, dyslectisch of een andere leesbeperking? Wij regelen samen met de CBB een daisy cd-rom, braille of een grootletter exemplaar.
Neemt u voor meer informatie a.u.b. contact op via info@lokaaltotaal.nl of bel naar 0223 66 1425.