PanoPlein-alkmaar

De perfecte mediamix

voor online
gemeentegidsen.

RECENTE UITGAVEN

Heel Nederland in 1 App!

FMR_APP2

PROJECTEN

Kalender


Kalender Arcen, Lomm en Velden komt binnenkort uit. Wij willen de gemeente Arcen, Lomm en Velden bedanken dat ze gekozen hebben voor FMR Producties/LokaalTotaal.

Gemeentefilms

    

Duurzaamheid

Bij de productie van drukwerk wordt energie gebruikt en vindt, net als bij welhaast iedere andere productievorm, CO2-uitstoot plaats. Verantwoord omgaan met energie begint met het zoveel mogelijk beperken van het energiegebruik… Lees verder

Acquisitiefraude

In diverse gemeenten zijn bedrijven actief die zich onterecht voordoen als uitgever of incassobureau voor FMR Producties / LokaalTotaal / De Kleine Media. Twijfelt u over een factuur of incassomelding? Informeer bij het steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl

Overname

FMR Producties heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.

Drempelvrij

Onze digitale gemeentegids is goedgekeurd volgens de nieuwste webrichtlijnen. Daar zijn we trots op!
Accessibility heeft onze digitale gemeentegids onderzocht op de toegankelijkheidseisen op het niveau Webrichtlijnen versie 2, niveau AA. De site voldoet tevens aan Niveau A en AA van WCAG2.0 van W3.

Certificaat

Dit certificaat geeft aan dat onze website voldoet aan de AA richtlijnen van het Waarmerk drempelvrij.nl. Dit betekent dat de website gebruikt kan worden door iedereen, inclusief mensen met een beperking zoals blinden en doven. De inspectie is uitgevoerd door Stichting Accessibility.

Aangepaste Leesvorm

Blind, slechtziend, dyslectisch of een andere leesbeperking? Wij regelen samen met de CBB een daisy cd-rom, braille of een grootletter exemplaar.
Neemt u voor meer informatie a.u.b. contact op via info@lokaaltotaal.nl of bel naar 0223 66 1425.