Speciale advertentieposities

De beste manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen in de gids is door te adverteren door middel van een opvallende advertentie op een speciale positie in de gids.

U krijgt

Een advertentie op een speciale positie in de gids. Deze posities zijn beperkt beschikbaar en vallen het meeste op. Hierbij krijgt u 2 of 3 gratis verwijzingen vanuit de trefwoorden onder een rubriek naar keuze.

Het effect

Uw advertentie staat op één van de meest prominente plaatsen van de gemeentegids, waardoor u extra opvalt in uw branche.

Binnenzijde cover

Een hele *1 of halve pagina advertentie op de binnenzijde
van de voor- of achterachteromslag.

Achterzijde cover

Een hele *1 of halve pagina advertentie of een belangrijk
telefoonnummer op de achterzijde van de omslag.

Naast voorwoord

Een hele *1 of halve pagina advertentie naast het ‘Voorwoord.

Tabkaart

De gids kan één of meer tabkaarten bevatten. Dit is een meer opvallende pagina vanwege het dikkere papier. Tijdens het bladeren door de gids komt men dus altijd de tabkaart tegen. Een hele *1 pagina advertentie voorkant, achterkant of een dubbelzijdige advertentie (voor- en achterkant).

*1 U heeft ook de mogelijkheid te kiezen aflopende advertentie. Maak zo optimaal gebruik van de volledige pagina. Vraag ernaar bij uw media adviseur.

Overige advertentiemogelijkheden

Naast alle eerder genoemde prominente plaatsen heeft u uiteraard ook nog de mogelijkheid om op andere plaatsen in de gids te adverteren.

Trefwoordenregister

U krijgt

Een advertentie naast het trefwoordenregister in de gids. Deze posities zijn beperkt beschikbaar. U krijgt 1 tot 3 *2 gratis verwijzingen naar uw advertentie, vanuit het trefwoordenregister onder rubriek(en) naar keuze. *2 Afhankelijk van het formaat van de advertentie.

Het effect

Uw advertentie staat naast het trefwoordenregister waar vanuit iedereen gaat zoeken in de gids. Mogelijkheden:
1/1 pagina advertentie | 1/2 pagina advertentie | 1/4 pagina advertentie

Advertentie bij ‘Organisaties en verenigingen’

U krijgt

Een advertentie in het gedeelte ‘Organisaties en verenigingen’ in de gids. U kunt hier uw advertentie bij een rubriek naar keuze plaatsen of zonder plaatsvoorkeur. Indien u een vermelding in dit gedeelte heeft, wordt vanuit de vermelding verwezen naar de advertentie. U krijgt 1 tot 3 *2 gratis verwijzingen naar uw advertentie, vanuit het trefwoordenregister onder rubriek naar keuze.

Het effect

Uw advertentie staat bij de rubriek naar keuze in het gedeelte Organisaties en verenigingen, bijvoorbeeld bij uw vermelding. Vanuit uw vermelding wordt ook verwezen naar de advertentie, zodat de gebruiker direct meer informatie kan krijgen. Mogelijkheden:
1/1 pagina advertentie | 1/2 pagina advertentie | 1/3 pagina advertentie | 1/4 pagina advertentie | 1/8 pagina advertentie.

Advertentie in het gedeelte ‘Bedrijven in uw regio’

U krijgt

Een advertentie in het gerubriceerde gedeelte ‘Bedrijven in uw regio’ in de gids. U kunt hier uw advertentie of (kader)vermelding
*3 onder een rubriek naar keuze plaatsen. *3 Kadervemelding: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, met gekleurd kader om de tekst. Ook wordt uw bedrijfsnaam dikgedrukt in deze kleur. Eventueel extra tekstregels mogelijk. Vermelding: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer. Eventueel extra tekstregels mogelijk.

Het effect

Uw advertentie/vermelding staat in het gerubriceerde bedrijvengedeelte onder een rubriek naar keuze. Deze rubriek wordt vermeld in het trefwoordenregister met een verwijzing naar de betreffende pagina.
Mogelijkheden: 1/4 pagina 1 kolom | 1/8 pagina 1 kolom | Kadervermelding | Vermelding