Over ons

Adresgegevens

Bezoekadres
Burg. Lovinkstraat 25,1764 GA Breezand

Klantenservice
E-mail: [email protected]
Telefoon: 0223 – 66 1425

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van
8.00 tot 17.00 uur, op vrijdag tot 16.00 uur.

Geschiedenis

Het succesverhaal van LokaalTotaal begint in 1965 als John en Dick Suurland starten met het uitgeven van gemeentegidsen. Onder leiding van de gebroeders Suurland groeit het bedrijf uit tot een grote speler op het gebied van lokale informatieboeken. Naast gemeentegidsen leggen de broers zich toe op het uitgeven van kleurenplattegronden (Falkplan) en plattegrondinformatiekasten. Al snel worden Suurland’s Vademecum en later Suurland Falkplan een vertrouwd begrip in ieder huishouden.

Wegener Suurland

In 1990 wordt Suurland Falkplan onderdeel van het Wegener concern. Tien jaar later wordt Wegener Suurland Falkplan gesplitst in Wegener Suurland en Wegener Falkplan. In deze jaren wordt de goede positie op het gebied van lokale informatiediensten verder ontwikkeld door de traditionele gemeentegids om te bouwen tot een handzaam en actueel opzoekmiddel voor een brede doelgroep.

De Telefoongids

In 2005 wordt aan de gemeentegids een lokale bedrijven- en telefoongids toegevoegd onder de naam LokaalTotaal. Binnen een jaar worden onze gidsen daardoor de nummer twee in gebruik. Acht van de tien gezinnen maakt gebruik van onze lokale gids.

Logo FalkVanaf 1 januari 2007 is de naam van ons bedrijf veranderd in LokaalTotaal. Na 6 jaar onderdeel te zijn geweest van De Telefoongids, is LokaalTotaal sinds 1 januari 2013 onderdeel van de Falkplan Holding. Falkplan Holding is de moedermaatschappij van Falkplan BV en Route.nl BV. LokaalTotaal BV wordt daarmee een zustermaatschappij van Falkplan BV.

Beeldmerk De Kleine MediaOp 12 maart 2013 neemt LokaalTotaal uitgeverij De Kleine Media over en deze wordt hiermee onderdeel van de Falkplan Holding. De gidsen van De Kleine Media worden toegevoegd aan de portfolio van LokaalTotaal en door het oorspronkelijke team van De Kleine Media vervaardigd in een nieuw kantoor gevestigd in Alkmaar.

HEDEN
FMR Producties uit Breezand heeft op 19 mei 2015 de activa van Lokaal Totaal BV/De Kleine Media (LT-DKM) overgenomen, waaronder de inventaris en alle publicatierechten, contracten en lopende verplichtingen met de gemeenten.
FMR Producties is door deze overname de grootste uitgever van gemeentegidsen in Nederland geworden.
De sites www.fmrproducties.nl en www.lokaaltotaal.nl zullen voorlopig naast elkaar blijven bestaan.
Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met FMR Producties via telefoonnummer 0223 66 1425 of stuur een e-mail naar [email protected]FMR Logo

FMR Producties is ontstaan in 2000, toen Frank Middelie en Marco Reebeen (de naam komt hieruit voort) samen toiletreclame gingen maken. Al gauw werd dit uitgebreid naar vijf gemeenten en in 2002 besloten de twee eigenaren uit te breiden met gemeentegidsen.

De eerste gidsen werden in Opdam en Venhuizen verspreid. De zaken liepen goed. Binnen no-time moest er personeel worden aangenomen. Het bedrijf opereerde in het begin vanaf een verdieping in een pand in Den Helder, maar het groeide hier snel uit.  In 2007 verhuisde het bedrijf naar een ander pand in Breezand. De ster van het allereerste product is nog steeds verwerkt in het huidige logo. Door hard te werken en door te zetten is van een tweemansbedrijf een miljoenenbedrijf gemaakt. Inmiddels is FMR Producties marktleider op het gebied van gemeentegidsen.

FMR Producties is ook de eerste uitgever met het Waarmerk Drempelvrij, een kwaliteitsmerk voor toegankelijke websites. De handige Gemeente Info App is gratis te downloaden in de app- of playstore. Zo heeft u altijd de actuele informatie van uw of een andere gemeente naar keuze bij de hand. FMR Producties is een ervaren en ambitieuze onderneming dat blijft doorgroeien.