Veelgestelde vragen

Ik heb geen gemeentegids ontvangen.

U kunt uw gids nagestuurd krijgen door een e-mail sturen naar [email protected] Vermeld in uw e-mail de naam van de gemeente en uw adres. Mocht u niet in staat zijn om een e-mail te sturen dan kunt u ook contact opnemen via telefoonnummer 0223 66 1425.

Ik wil graag opgenomen worden in onze gemeentegids.

U kunt gebruik maken van het formulier bij ‘Uw vermelding‘ om een vermelding toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen uit de gemeentegids.

Ik heb een vraag of klacht.

U kunt een e-mail sturen naar [email protected]. Vermeld in uw mail uw vraag of klacht en wij proberen hier zo snel mogelijk op te reageren. Mocht u niet in staat zijn om een e-mail te sturen dan kunt u ook contact opnemen via telefoonnummer 0223 66 1425.

Hoe geef ik een adreswijziging door?

U kunt gebruik maken van het formulier bij ‘Uw vermelding‘ om een vermelding te wijzigen of te verwijderen uit de gemeentegids.

Kan ik mijn vermelding ook op internet terugvinden?

Al onze gidsen zijn digitaal beschikbaar. Via het onderdeel ‘Gidsen‘ vindt u deze uitgaven. Selecteer hier de door uw gewenste gemeente.

Staat uw vraag niet in de lijst?

U kunt op diverse manieren contact met ons opnemen:

Hulp nodig?

Helpdesk: 0223 66 1425

Onze telefonische helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag tot 16.00 uur.

Adverteren?

Sales-support: 0223 66 1425

Laat u informeren door onze media adviseurs, zij kunnen u helpen uw klantenbestand en omzet te verhogen.

Gebruik maken van onze diensten?

De relatiebeheerders van LokaalTotaal zijn de directe aanspreekpunten voor iedere gemeente. Behoefte aan een persoonlijke kennismaking? Interesse in de producten van LokaalTotaal? Een vraag, idee of opmerking? De relatiebeheerders van LokaalTotaal staan elke dag voor u klaar.
Zie relatiebeheer.

Gericht adverteren bij LokaalTotaal

LokaalTotaal geeft de informatie over bedrijven, organisaties, verenigingen en personen in uw gemeente gerubriceerd en alfabetisch weer. Dus hoe uw klant ook zoekt, uw advertentie wordt altijd gevonden. Adverteer bijvoorbeeld op naam voor uw bestaande klant en op rubriek voor uw potentiële klant. Ook kunt u door deze slimme indeling heel gericht adverteren.
Meer informatie over adverteren.